![]() |
Re: tuning si femei
asta e cerere de piataaaaaaaaaaaaaa
uitati un exemplu :arrow: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=37 |
am mai scris undeva pe forumul asta ... nu vad ce legatura e intre gagicile alea si masini. probabil expozantii atrag diverse categorii de public punand fete printre masini. exista tipul ala de om superficial care e prezent intotdeauna unde i aglomeratie mare. si daca nu- l prea fascineaza pe om masinile ii plac macar femeile. se face o legatura in capul lui ca gagici de alea se asorteaza cu masinile respective. chiar am auzit de multe ori conceptia ca pt o masina calumea trebuie si o gagica pe masura :) aveam acum cativa ani o gagica care a fost decor pe aeroport la o cursa de motoare .. o intreb pe fata cum a fost sa stea acolo cu pilotii si zice ..muream de nervi si de cald ca nu mai incepeau aia o data :) ideea e ca o fata de asta primeste bani sa fie acolo iar unul care e pasionat de fenomen da bani sa fie acolo .personal cred ca nu prea au ce cauta necuvantatoare de astea la motorshow-uri..
|
Quote:
Ar fi absurd sa le ceri fetelor de la standuri sa stie datele tehnice ale masinii... ele sunt acolo sa arate bine (desi multe nu reusesc nici asta :lol:), atat. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning