![]() |
salut
deci... cea mai ieftina cale sa castigi 46hp la un e30 .... schimbi motorul... aveam 320i 125hp si cu 400$ a ajuns 325i motronic 171hp ... deci mult mai bine decat orice chip si filtru si alte vrajeli :twisted:
|
Re: salut
Quote:
instalarea ai facuto tu? |
instalarea am facut-o in service si m-a costat 100$ ... motorul l-am luat cu toata instalatia fara transmisie...
|
Quote:
|
ouch
aici este 260mii pe ora..... cel putin la srvice-ul la care am fost eu....
|
HHH - si la cate grade mai pui avansul la motorul ala? pentru ca deja devine un hibirid la care nu mai stii cum sa-l reglezi...
|
bebeu....astept raspuns...se poate mai repede????
|
cum castig niste cai putere ,la un scirocco2 fara prea multi bani? :?:
|
cum castig niste cai putere ,la un scirocco2 fara prea multi bani? :?:
|
Re: CP
Quote:
Trimite-mi si mie te rog un e-mail la adresa [email protected]. Ce trebuie sa-i fac la cielo automat sa fuga? Fara bani prea multi bineinteles. |
Re: CP
Quote:
|
kw in plus
salutare tunisti!
pt o dacie '95 1400 5tr 43km ce se poate face pt a castiga catziva caluti in plus (si cat mai ieftin) pun acest post pt ca in 2-3 luni fac motoru (set, absolut tot schimb inclusiv vibrochenu' sau cel putin o sa-l rectific - masina a fost calcata rau!) si daca tot o desfac de tot, sa fac si cateva modificari (doar motor nu si exterior) dc ma ajuta cineva multumiri x 100 !! |
?!?
aaa inca ceva am vazut multe dacii cu motor de golf II diesel
se poate pune si motor pe benzina? daca da stie cineva cat ar costa unu cat de cat bunicel? (ma gandesc ca varianta asta ar fi mai eficienta pt :!: putere si mai fiabila) :!: :idea: |
Cam 3oo$ cu tot cu cutie parca si vorbeste cu TNos pt modificari.
TNos, pt ca ti-am dat numele nu merit o reducere de 1%?? :lol: |
Kadett GSi 87', motor 20NE (2000cm3, 115CP, 8V). Am deja evacuarea modificata (scos catalizator, toba finala goala) si filtru de aer BMC TW70-140 (conic). Ce se mai poate face?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning