![]() |
Re: Avionul de la SEMA: Hyundai Genesis Coupe by Street Concepts
8 Attachment(s)
mai multe fotografii
|
7 Attachment(s)
Live Street Concepts Hyundai Genesis Coupe
|
haha..ce bestie :-)
|
superba combinatia de culori!! si interiorul este foarte bine finisat .. da la noi cu asa ceva pe masina te opresc cap de pluta ai nostrii si acteleee acteleee .. tu esti dala de te dai la curse??
|
Aduce putin cu Kia cee'd la partea din fata si volanul este la fel cu mici modificari nu este de mirare cand Hyundai are si moaotre de la Kia si masinile sunt facute pe aceleasi platforme tehnice si tot asa este la fel ca Skoda cu VW
|
cel mai tare genesis:D
|
E ceva deosebit.
|
Quote:
-ba ***** dami actele acum ! -asteptati putin.... -Ba f***i m****i m**ii actele acum ! -tu esti ala care facea raliuri nu ? -eu abia am veniti in tara... -arata-mi pasaportul -pai acum Romania e in UE si nu mai e nevoie de pasaport ! -ba pe cine minti ? dami talonu' si permisu' o sa le vezi cand o zbura porcu ! - vrei sa iti arat cum zboara un gabor dupa pod ? -ba ma ameninti ? -nu te amenint eu te impusc direct daca e vorba de dastea ! bine poti sa pleci ! - acum numai vreau sa plec ... pfoocc ! ba de ce dai ca ti-am dat voie sa pleci.... -mie nu imi zice nimeni ce sa fac .. asta e dialogul de anul trecut cand am venit acasa ! si eram cu un Golf 4 cu motor stock... doar exteriorul era modificat ...era cameleon :D |
imi place.... pare un adevarat luptator cu culoare aia pe ea :D
|
Nu-mi plac farurile alea rosii :|....
|
ceva mai special....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning