Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   GAJu' is back!!! (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/9196-gaju-is-back.html)

Gratzian 25-01-06 11:28

foarte politicos, flavia...
asta era de ban, zic eu...
ti-am spus sa nu mai scrii daca nu ai ce...
vad ca ai

RaZvY_ 25-01-06 14:49

Super arata masina oricum...abia astept sa o vad live, Gaju. Ai poza cu finala de Carbon? Mai pui ceva carbon pe masina?

Nu intreb de detalii ca vad ca nu e loc...nu vreau sa citesc de mama mea

daflyer_oradea 25-01-06 21:19

cred ca era o metafora...in sensu ca ea flaviutza ii mama lu' alexxl, si vrea sa spuna ca ea le stie pe toate, si ca daca alexxl vroia detalii de nenea GAJu, atunci trebuia sa o sune, si ea ii povestea tot tot tot!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
am dreptate?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AleXXL 25-01-06 21:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
cred ca era o metafora...in sensu ca ea flaviutza ii mama lu' alexxl, si vrea sa spuna ca ea le stie pe toate, si ca daca alexxl vroia detalii de nenea GAJu, atunci trebuia sa o sune, si ea ii povestea tot tot tot!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
am dreptate?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dapz ...
asha e ...
=)) ...
:lol: :lol: :lol: :lol:

RaZvY_ 25-01-06 23:29

Re:

my bad atunci :)
tot mai astept detalii atunci

sfigmo 26-01-06 08:51

Ar da detalii despre GAJ daca ar avea...doar ca detaliile nu sunt cunoscute de multi...vopseaua rosie si restul...:P :P :P...bafta

bebe1800 04-02-06 09:23

La motor ceva modificari? Daca nu sunt indiscret. :oops:

daflyer_oradea 05-02-06 22:25

mai aveti putina rabdare pana in 25...presimt ca vom fi placut impresionati.

El3m3nt 05-02-06 22:32

...de abea astept sa o vad !!
deocamdata in poze...dar in vara in realitate sper ; )

SoundIdentity 13-02-06 23:33

ar fi cazu sa mai apara gaju si la garaju oradea!!!!!!pe bune ducem lipsa masinutzei!!!!!!

Mihaitza_tdi 15-02-06 13:46

O sa vedem pe 25 masina nu? pana atunci.........cred ca o sa avem o surpriza mare de tot!!!!!!!!!!!!1 :D :peace:

gaju 15-02-06 14:05

Re:

asa se pare ca o sa apara!!! :lol:
intr-un fel sau altul.........

ge0rge 15-02-06 16:56

gajule sper sa te vedem pe 25 feb la dB drag :wink:

SoundIdentity 15-02-06 20:07

baa daca nu aduci trotineta inseamna ca te dai la fund???????? :D hai ma ca glumeam da vreau sa vad sincer ce poate hertzu si ce nu a putut gti-urile :D io amu m-am hotarat si maine scot golfu rosu bag ceva de-amp........ si dai sa mearga

Mihaitza_tdi 15-02-06 21:36

Hopa.........Sandu isi scoate golfu' la inaintare :D abia astept sa vad masina!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 01:55.

- Copyright 2026 4Tuning