![]() |
foarte politicos, flavia...
asta era de ban, zic eu... ti-am spus sa nu mai scrii daca nu ai ce... vad ca ai |
Super arata masina oricum...abia astept sa o vad live, Gaju. Ai poza cu finala de Carbon? Mai pui ceva carbon pe masina?
Nu intreb de detalii ca vad ca nu e loc...nu vreau sa citesc de mama mea |
cred ca era o metafora...in sensu ca ea flaviutza ii mama lu' alexxl, si vrea sa spuna ca ea le stie pe toate, si ca daca alexxl vroia detalii de nenea GAJu, atunci trebuia sa o sune, si ea ii povestea tot tot tot!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
am dreptate? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
dapz ... asha e ... =)) ... :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
my bad atunci :)
tot mai astept detalii atunci |
Ar da detalii despre GAJ daca ar avea...doar ca detaliile nu sunt cunoscute de multi...vopseaua rosie si restul...:P :P :P...bafta
|
La motor ceva modificari? Daca nu sunt indiscret. :oops:
|
mai aveti putina rabdare pana in 25...presimt ca vom fi placut impresionati.
|
...de abea astept sa o vad !!
deocamdata in poze...dar in vara in realitate sper ; ) |
ar fi cazu sa mai apara gaju si la garaju oradea!!!!!!pe bune ducem lipsa masinutzei!!!!!!
|
O sa vedem pe 25 masina nu? pana atunci.........cred ca o sa avem o surpriza mare de tot!!!!!!!!!!!!1 :D :peace:
|
Re:
asa se pare ca o sa apara!!! :lol:
intr-un fel sau altul......... |
gajule sper sa te vedem pe 25 feb la dB drag :wink:
|
baa daca nu aduci trotineta inseamna ca te dai la fund???????? :D hai ma ca glumeam da vreau sa vad sincer ce poate hertzu si ce nu a putut gti-urile :D io amu m-am hotarat si maine scot golfu rosu bag ceva de-amp........ si dai sa mearga
|
Hopa.........Sandu isi scoate golfu' la inaintare :D abia astept sa vad masina!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning