![]() |
Re: Concept de motocicleta Ferrari
rau nu arata...:-)...dar si eu zic ca mai bine merg pe super car in continuare...:D..
|
Quote:
|
Conceptul nu aratä chiar asa räu,dar lipsesc sau nu le väd eu cäteva componente cel putin suspensia nu-mi este clarä .
Nu väd nimic räu in faptul cä pun la punct sau mai bine este in proiect si un motor acum cäteva zile era o bicicletä Ferrari pentru copii . Cine are banii isi ea, cine nu mäcar se uitä si se gändesc pe ce aruncä altii banii8) in rest toate bune;) |
motocicleta nu e facuta de ferrari ci de "Amir Glinik, un inginer experimentat din Israel, pasionat de motociclete", deci nu au rost afirmatiile gen:" ferrari ar trebui sa ramana la masini !" oricum e urata, furca e prea groasolana, si ciocul ala..., sa fim seriosi e hidoasa, nu stiu unde vad unii frumusetea
|
nu conteaza de cine e facuta,dar nu o sa iasa de serie<daca o sa iasa> asa lata in carene;) ca nici macar nu poti sa stai pe ea
|
Iteresant,motocicleta de la ferrari
|
cam uratica ... cel mai bine raman la masini unde sunt mai mult ca sigur foarte buni ;)
|
:yikes: OMG !!!
Toata lumea a inteles ca Ferrari a facut o motocicleta ?! Aloo ? Nea Amir Glinik acesta s-a gandit sa vada cum ar arata in viziunea lui o motocicleta Ferrari ! Atata tot. Deci Ferrari nu va fabrica nici motoare si nici cratiti de teflon combinat cu fibra de carbon... |
bine zici cataline!! ;)
|
ce ma ..ferrari face de toate...biciclete la 500 de euro....motocicleteee...mai incolo vedem pe 4 tuning salam ferrari...:|
|
Ce forme are si mai ales poarta emblema de la FERRARI wow bv lor mai lipseste sa scoata o duba si un jeep si au gama intreaba de autoturisme!!!Dar e super si motorul cred ca suna mai bine ca orice motor de motocicleta de pe piata'!!
|
arata bine ... de la biciclete la motociclete ... maine poimaine o sa scoata astia si avioane ferrari,barci sau mai stiu eu ce alte prostii!
|
e lunga......:)).......si urata:));.....daca ar fi motocicleta ar trebuii sa isi pastreze formele....poate o putem numi moto...dar continuarea?:-??....
|
e frumos motorul de la ferrari,dar sincer ferrari ar trebui sa-si pastreze traditia lor si adica sa faca masini sport;)
|
nice..;) v sexy:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning