![]() |
Re: Golf 5 VS Golf 6
pai nu e o scuza, e strategia lor de marketing, doua modele pereche, care pot fi identificate de clienti usor, e gandita pentru fidelizartea clientelei, nou dar totusi familiar.
toti producatorii fac asa cu diverse modele, nu doar vw. |
...eu merg pe mana lui mk5,poate sunt subiectiv pentru ca posed mk5,dar personal imi place mai mult,mk6 e mult prea feminin pentru gusturile mele,iar mk6 gti nu va face altceva decat sa creasca vanzarile de scirocco
|
Mk6 pare facut din lipsa de inspiratie. Farurile fatza imprumutate de pe scirocco dau un aer de sandero botului, pe cand triplele sunt de tuareg. O masina chiar urata!
|
dar se stie oficial cand apare?:rolleyes2
|
Quote:
|
Golful 5 mi se pare mult mai frumos decat 6...e o parere personala:)
|
Golf 6, pentru ca e un Golf 5 mai rafinat...
|
cred ca un mk6 gti cand o aparea..e preferatu..
|
Quote:
|
Mk6, dc nu? o idee mai stilat, o idee mai puternic , pe motorina nu merge decat 2.0 la 110 si 140, as opta pt 110 ca e suficient, stiu cum trage 105 si nu-i nevoie de mai mult, +DSG plus ceva optiuni ajunge fix cat am dat si pe Mk5 de nou la vremea lui, 22000... ma rog, cat a dat tata :lol: ca eu abia am avut bani de proceed... :lol:
|
Quote:
|
...pai mai scazi vreo 250 de kg si trage bine pe golf...iar al meu are 1579kg si chiar nu m-am rugat niciodata de el,pe cuvant de onoare(4 motion fiind)...
...iar mk6 gti apare in primavara,a fost prezentat in top gear...2.0 tfsi 210 hp,lsd,sasiu adaptiv si multe altele in plus fata de mk5 gti |
arata bine si Golf 6 dar pana ne obisnuim noi cu el pacat ca nu exista cu xenon golf 6 ...si Golf6 GTI o sa apara acuma in primavara MARTIE daca nu ma inshel
|
Golf 6 GTI nu o sa aiba LSD ci diferential blocabil electronic,la fel cum are Leon Cupra.Adica iti blocheaza roata care patineaza folosind senzorii de ABS si frana pentru ca diferentialul DESCHIS sa transmita putere la cealalta roata.Adica efect zero la condus,poate doar sa pleci de pe loc cu o roata jos si una pe cric.
Asta daca nu se razgandesc baietii si ii pun un LSD ca lumea...nu de alta dar 3 dintre hot-hatch-uri au deja. Despre o compacta de 105 CP si 22.000 EURO (cand un GTI 5 era ~24.000) sau cat de bine trage la 1580 kg no comment... |
ca masina de zi de zi, e suficient, avand dsg, nu te rogi, ea trage in mod optim mereu, e o placere sa conduc golful asta si nu am simtit decat la peste 140-150 kmh ca ar avea nevoie de mai multa putere.... la cat de des ajung acolo, who gives a fck....
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning