![]() |
Re: Mercedes-Benz S600 Pullman Guard
Quote:
|
superba:D, dar ma asteptam la un grad de protectie mai mare si mai multa putere, avand in vedere ca sigur are peste 3,5 t
de cand e pullman a lu' mercedes, stiam ca sunt privati.Dar oricum daca i-a cumparat merc e mai bine, mai muuuuuuuuuuult buget pt proiecte din astea:D P.S. oare mai exista acum nebuni care sa arunce banii pe maybach?:lol: |
exista grad de protectie mai mare ? din cate stiu b7 este limita
|
Quote:
|
Quote:
|
La cat s-a lucrat la masina asta puteau si ei sa integreze telefonul ala mai frumos, plus ca arata ca o caramida.
|
Cred ca deja au dat comanda seici din Orient :)
|
Quote:
Linconln-ul lui Bush este intradevar ceva mai rezistent (cu motive bine intemeiate) mai ales ca geamurile nu se pot deschide, insa mai are ceva pana sa ajunga la rezistenta unui tanc. dexter_20 : AMG nu cred ca va aparea, defapt nu stiu cine ar vrea sa atraga atentia cu o masina blindata. Sunt curios daca cei de la AMG au matrita sa faca praguri laterale atat de lungi :) xdadi : cred ca e simbolic, probabil vor sa pastreze forma clasica a telefonului rosu :) |
moama... tank sa mor eu...cata geamu are nene ... daca vede pozele nea' jiji sigur isi ia si el una :)
|
nea jiji nu e in stare sa conduca un maybach amarat de 6.2 metri... :lol: ar fi tare sa il vezi pe nea jiji in Pullman la volan si pe banel in spate :lol:
|
Quote:
|
la 3.5 t intra in categoria tirurilor!
masina lu bush nu are cum sa fie mai sigura ca un tanc, pt ca unele tancuri au otel de 60 mm, poate si mai mult. cele mai multe masini blindate se afla in columbia, pt ca sunt multi traficanti, oameni f bogati care vor sa fie safe cand pleaca din pct a pana la b, multi rapitori, talhari...multe motive pt a avea astfel de masini. PS: mi se pare ca b8 este ultimul grad pt masini blindate "de serie", desii toate se fac pe comanda, nu le au pe stock. cred ca daca omul comanda b10 si plateste pe masura cu un mot puternic gen 6.5 amg ori mai bine de brabus rocket, or sa se conformeze comenzii. |
ce comparati dacia cu mercedes sau alte MASINI?
|
masina suprema:D !!!
|
Geamul ala e mai gros decat peretii blocului meu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning