![]() |
Re: Skoda Octavia II 2.0 TDI
nu e martoru care iti arata practic ca e un bec ars insa e ciudat ca dupa ce ti l-a scos a aparut iar...:-?
|
Vezi k atunci cand ai montat xenoanele s'ar putea sa fi lasat vre''un fir neizolat sau cu izolatiea proasta si sa atinga ala ceva.
|
da...e martorul care arata un bec ars..mi-a mai aparut odata cand s-a ars ceatza pe spate..dar acuma nu e nici un bec ars..merg toate..si xenoane si tot..nush ce naiba..
SyDemon nu am montat eu xenoanele pt ca nu ma pricep la asa ceva..le-a montat tipul de la firma de tuning de unde le-am cumparat..si nu prea cred ca a gresit..sustine ca a mai facut asa ceva de multe ori... |
Salut,
Am si eu daca va intereseaza ceva noutati pentru skoda o2. Navigatie profesionala RNS 510 la cel mai bun pret, 1400euro. Daca va intereseaza email me: careceva at yahoo punct co punt uk |
pai da si acum te duci din nou sa iti scoata martoru ala definitiv pentru ca e normal sa faca asa;)
|
pai da ma duc in fiecare zi sa-mi scoata martorul ?:D
|
pai da
pentru ca asa se face :lol: nu chiar in fiecare zi |
Sa vedeti ce am patit...am lasat masina intr-o parcare si un cioban mi-a furat proiectorul de pe dreapta :|..acuma ma chinui sa dau comanda de unu pe undeva..asta e..traim in Romania
|
:O ce?!?! defapt ce ma mira eu am ramas fara capacele de la ventil care erau bineinteles personalizate cu stema skoda si erau din aluminiu asa ca nu ma mira nimci ROMANIA
|
Quote:
p-asta chiar n-o auzisem... pfuai !!! ce nenorocit, cat tupeu !!!! :evil: |
da...si micul ciobanel a incercat sa-mi fure si pleoapele...a bagat surubelnita sub pleoapa din stanga...si a rupt-o ,a lasat doar jumate acolo..si dat din greseala si pe capota si a facut o zgarietura de 5 cm...
|
Quote:
|
ce sa mai mai zic ca mie mi-a furat capacul de la spalatorul pt faruri! tzarani prosti
|
daca ai spus ca iti place viteza aceasta masina este mai mult decat ok pentru dorintele tale..totusi pacat de pachetul de drumuri grele
|
Vroiam sa va intreb...de unde pot face rost de o grila cromata?Caut demult asa ceva si nu gasesc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning