![]() |
Re: Legale la Tg Mures - opinii
incet incet se aduna lumea... deci... karcsi te asteptam pe tine.. sa vorbim sa vedem... ce zice lumea...
si eu ma bag... ----the king is back to heat and run----- |
BBT Racing :Tuning Show ,First edition ,22-23 Noiembrie 2008
Cum suna ? Zona :Sala polivalenta Acum sunt in negocieri cu partile implicate . Vreau sa facem si concurs Sound ,Styling(interior si exterior ), Engine si Best Car Of The Show si nu asa cum a fost data trecuta .O sa fie juriu si votul spectatorilor . Si multe alte lucruri ce nu sa mai facut niciodata in romania . se baga cineva ? Oricum o sa va tin la curent cu tot ce rezolv . |
Quote:
|
oo perfect :)) ar fii cadou de ziua mea :)) hai muresu`
|
Quote:
Ma bucur ca stati aproape si vreti sa ne sprijiniti .Pentru ca vom avea nevoie .Am sa va sun . Multumim . Quote:
Quote:
|
hai baieti clujul va sustine deja am inceput discutile legate de acest show care speram sa aiba loc!
|
Sweet! Super tare, in sfarsit se misca ceva si in Mures. In curand o sa apar si eu pe strazi :twisted:
|
se puteau face liniute si aici .. vremea va fii buna parerea mea , cei din braila fac acum in 15-16 ..:) oricum e bine venit si tuningshow`ul
|
hai baieti bagatzi mare incepeti cu reclame tot ce se poate......vrem sa face show-ul acesta sa fie ceva aparte....vrem multa lume , multa lume care vrem sa iasa de la show cu un zambet pe fatza.......
|
pai outlawz va sustine;)! trimiteti ceva afise
|
1 Attachment(s)
uite...aici ce afisul
|
Quote:
Quote:
|
deci acum in 22-23 va fii sigur ? pe la tarnaveni ajungeti pt o "prezentare" ?
|
Quote:
|
Super... multa bafta organizatorilor :D cred ca va fi un show pe cinste :!::D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning