Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   De unde alimentati si ce carburant folositi? (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/91623-alimentati-carburant-folositi.html)

thex 27-12-08 21:41

Re: De unde alimentati si ce carburant folositi?

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1943846)
mi-am adus aminte niste faze...

acum vreo 2 saptamani cred...am alimentat de la PetromV de la maternitate (sub pod)...dupa ce am alimentat (ma rog, a alimentat ala de acolo pentru mine :P) am vazut ca nici range nu se modificase si nici nivelul la rezervor nu se modificase...atunci am crezut ca s-a stricat ceva la masina, iar a doua zi am "investigat problema" care de fapt nu era nici o problema...pur si simplu am ramas cu banii luati si fara motorina in rezervor...nu stiu cum, dar si o cunostinta de a mea a patit la fel la Lukoil (nu stiu exact care, banuiesc ca langa Kaufland ca eu nu mai cunosc altele) si mi se pare destul de aiurea...

si nici nu sunt astea singurele cazuri...

de obicei mai alimentez pe la Vestem (spre sibiu, primul sens giratoriu) la Petrom si n-am avut niciodata probleme...dar de acum m-am invatat minte sa nu mai bag altundeva inafara de OMV sau Rompetrol (mai rar)...si sa alimentez singur de fiecare data ca sa vad ce se intampla :)

am auzit si eu de un caz in care s`a invartit pompa in gol. nu garantez dar parca era in acelasi lok

IONUT-GBP 28-12-08 22:53

rompetrol , petrom

trafy-vr6 29-12-08 07:23

pai, alimentezi tu ?:P

radu_nb1 29-12-08 14:23

petrom Brezoi 2.85 lei cel mai ieftin cred

cosmin_cosmin_1 05-01-09 12:53

la petromul de la semibariere, langa gara, stie cineva cat costa benzina de 95? acum, dupa marire..

trafy-vr6 05-01-09 12:54

la petrom v e 30,8 :|:(am bagat eu dimineata

cosmin_cosmin_1 05-01-09 15:11

petromV tot timpul a fost mai scump decat petrom, pentru aceeasi benzina, zic eu

trafy-vr6 05-01-09 15:22

sunt curios cat e la petrom....si mai e ieftin la Pendco...

Vialy 06-01-09 19:44

Petrom ! cea mai ieftina :P

badeaboy_jr 06-01-09 19:55

[QUOTE=Alexik;1943846]mi-am adus aminte niste faze...

acum vreo 2 saptamani cred...am alimentat de la PetromV de la maternitate (sub pod)...dupa ce am alimentat (ma rog, a alimentat ala de acolo pentru mine :P) am vazut ca nici range nu se modificase si nici nivelul la rezervor nu se modificase...atunci am crezut ca s-a stricat ceva la masina, iar a doua zi am "investigat problema" care de fapt nu era nici o problema...pur si simplu am ramas cu banii luati si fara motorina in rezervor...nu stiu cum, dar si o cunostinta de a mea a patit la fel la Lukoil (nu stiu exact care, banuiesc ca langa Kaufland ca eu nu mai cunosc altele) si mi se pare destul de aiurea...

si nici nu sunt astea singurele cazuri...

Salut. Si eu am patit aceeasi chestie la Lukoil langa Kaufland. Am alimentat cu motorina de 100 ron, am platit, si cand m`am urcat in masina sa plec imi arata aceeasi distanta pe care o pot face cu motorina(range) si acul nu se modificase deloc. Am asteptat 2 3 minute, dupa care m`am dus si am mai alimentat cu motorina de 50 de ron. Pe aceasta mi`a calculat`o la range si acum s`a miscat cat de cat. Insa dupa ce m`am apucat sa ma plimb, acum crestea incet, iar de la range 60 km am ajuns la 600. Probabil chestia asta s`a intamplat de la frig...altfel nu pot sa imi explic.

cosmin_cosmin_1 07-01-09 07:35

Eu nu-i inteleg p-astia de la petrom. Si in valcea, cand am incercat sa alimentez, si aseara in sibiu, aveau anuntul la fiecare pompa de benzina 95 cu "ne pare rau..bla bla..produsul nu este disponibil". Sunt curios daca am avut eu ghinion de fiecare data cand m-am dus sa alimentez sau e mai generala problema. A trebuit sa iau efix cu 30.7 lei de la rompetrol

MRKXMI 07-01-09 10:33

ello!

daca nu stiati motorina de la Omv,Petrom si LukOil este aceeasi (petrom vind celor de la LukOil motorina, LukOil alege sa o vanda mai ieftin LOL!), difera doar aditivul folosit (sau fame in termeni tehnici).

in ultimul timp petrom are ceva dificultati in a se conforma procesului de trecere la euro 5 (care este conform cu legislatia europeana) si va vinde pe termen nedeterminat motorina produsa la standarde mai slabe, dar daca a functionat motorul ok pana acum, "what the heck!" :)

deci sincer, eu bag de la LukOil chiar daca conditiile din statii sunt jalnice nu ma intereseaza deoarece nu platesc la omv sau petrom o motorina aditivata in asa fel incat masina sa traga mai bine, dar sa consume motorina si mai repede.

recBeat 13-01-09 15:55

Un site interesant zic eu.

http://www.pretbenzina.ro/

trafy-vr6 13-01-09 20:48

Chiar ca interesant. Am inteles ca cel mai bine e sa alimentezi ( e valabil doar la Diesel ) la Petrom V acolo langa maternitate dimineata cand alimenteaza masinile mari si cele de la firma ca e cea mai buna cica atunci....asa o fi ?

Kaluvr6 13-01-09 22:09

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 1978508)
Un site interesant zic eu.

http://www.pretbenzina.ro/

foarte tare siteu...e pretu actualizat vad ca exact asa sunt preturile in statiile respective....sa mor daca de`acuma cand plec de`acasa sa bag benzina ..ma uit pe site :)

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning