![]() |
Re: Bursa - Masini de vanzare
de vanzare 850!
motiv: lipsa timp + am alta masina prioritara pret: 600 euro inmatriculata, se afla in starea in care a fost pozata (am poze dinaintea inceperii proiectului) https://forum.4tuning.ro/499-anunturi-auto-fiat/98379-vand-fiat-850-a.html |
Quote:
|
850-ul de pe pagina 1 inca e de vanzare...o dau la pret de fier vechi...masina e inmatriculata cu numere noi si absolut completa si originala.
|
Quote:
oricum,success la vanzarea masinii,daca era 500 sau 600 poate ma interesa dar 850 nu se afla printre masinile interesante pt mine |
Am trecut saptamana asta prin Lugoj si am vazut in paragina un un Taunus coupe, de prin `73, Arata destul de bine, avea doar geamul dreapta spate spart si cateva roti desumflate.
|
1 Attachment(s)
in craiova, sat mischii am vazut un vw boscuta... nu stiu daka e de vanzare dar e intretinuta masina...
|
2 Attachment(s)
vand opel rekord coupe c sprint 1971,(nevoie urgenta de bani) 10.000. ron,tel 0766362007
|
ce motor are masina? da si tu mai multe detalii...vine cu tot cu fata? :lol: glumeam.
|
vand fiaaaaaat 850 din semnatura
|
9 Attachment(s)
motor de 1.9 original,setul motor este no,u azi sper ca o sa mai bag niste poze si cu interiorul.e putin suparata
nu este nici o suparare vine cu tot cu fata,dar pretul va creste |
Quote:
|
n'ai idee cat m'am abtinut sa zic si eu acelasi lucru :)
|
4 Attachment(s)
Vand Mercedes Benz 200, an fabricatie 1967, 120.000km, motor benzina 1988 cmc, 70kw.
Are numere noi, al doilea proprietar. A fost cumparata in 1982 de la nomenclatura. Are numai piese originale, nu ii lipseste nici un ornament, nu are nici o modificare. Este originala in intregime. Culoarea este neagra, nu a fost vopsita niciodata, are servodirectie si servofrana. Motorul a fost refacut numai cu piese originale. Piese de schimb originale: faruri, stopuri, cruci cardanice, cardan cap-coada, placute frana, cilindrii frana, supape, un geamantan de filtre de ulei, bucse de bascule, amortizoare, pivoti, capete de bara, bobine de inductie, contact cheie, yala portbagaj, set de reparatie pentru carburatoare, sonde rezervor, diferite garnituri si burdufe, coroana de volanta, bendix si electromotor de rezerva, rulmenti, flanse cardan, etc. Necesita operatii de tinichigerie la praguri. Pret: 3500euro negociabil Contact: Florin, 0727694656, [email protected] |
Quote:
|
mie chiar imi place coupe de mai sus. Nu consider ca e kitch ... la urma urmei mai exista si multe alte posibilitati de a face o masina in afara de restaurare. Mie chiar imi arata a muscle car, si aspectul agresiv e chiar reusit.
dar ma rog, fiecare cu parerea lui .... Tenteaza un schimb, ceva...? tpt rekord ... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning