![]() |
Re: De la A4 la RS4
Quote:
|
Foarte tare.Omu' a vrut un RS4 cu motor diesel de 1.9.A iesit perfect si culoarea e mortala!!!
|
tot respectul pt el !! omul vrea doar aspect, nu si performante de la motor !!!
daca face ''naveta'' prin tara cu aceasta masina, cam 400-500 km pe zi (o distanta normala pt cei din ''afara'' , care au serviciul si la 300 de km departare de casa) ... Atunci dc sa ii trebuiasca un RS4?? cu banii dupa benzina isi poate lua SLR dupa... GANDITI INAINTE SA POSTATI AIUREA !!!! |
nu cred ca isi mai face griji pentru benzina din moment ce a investit atat in masinutza...pentru ca oricum ''a bagat ceva in ea'' :D
orikum e superba masina...e poza ;) |
Quote:
sti u sigur ca a bagat? u crezi ca service'u ala e vreo mare ''reprezentanta'' auto, cu preturi enorme (cum sunt pe la noi) :)) te inseli amarnic... cat despre piese, crezi ca toate sunt originale?? sau ca acel mecanic, nu poate fi chiar el?? Se pare ca nu a observat nimeni de aici, ca acel audi de 1,9 tdi, a capatat si un face lift (model mai nou) :)) |
eu m`am referit la altceva.banii pe care i`a investit in caroserie,putea sa`i investeasca la fel de bine in motor.ar fi fost si asta o ideee.chiar daca elementele caroseriei nu sunt originale ,nu poti sa spui ca nu a dat cateva mii bune pe fiecare.iar daca stau sa ma gandesc,cu 10-15 mii faci masina de moare lumea(la motor)
|
IMPRESIONANT!!!
Cuvintele nu-si au rostu, din pass`u meu sper sa-mi fac S8 :) |
pierdere de timp si bani.....
|
cred k l-ar fii dus mult mai ieftin dak isi lua un rs4 direct... parerea mea.
|
Bine lucrat ! Categoric a fost mai ieftin .Am A6 cu kit de S6 ..atat imi permit. Kit'ul nu ma costat in niciun caz 20mii E diferentza dintre A6 si S6
|
Prea tare exteriorul .. culorile se potrivesc de minune :)
|
imi place a iesit super bine....:-)
|
arata f bine
|
nu e o idee extraordinara sa transformi o masina in alta ... nu a iesit rau,dar ideea nu ma incanta :(
|
mie unul imi place cum a gandit
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning