Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Masini de liniutze-Combinatia Greutate-Putere-Aderenta-TIMP (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/913-masini-liniutze-combinatia-greutate-putere-aderenta-timp.html)

Insanity 30-05-04 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GSi\"
Quote:

Originally Posted by \"MicDaRAu\"
daca dublezi greutatea unei masini vei avea nevoie de o putere de 4 ori mai mare decat inaintea pt a avea aceleasi performante

Te contrazic aici, pai daca ar fi asa inseamna ca de exemplu un Daewoo Tico 0.75t 40CP se comporta aproximativ la fel ca un BMW 523 1.55t 170CP (LOL @ indianu). Variatia e liniara, exact cum am explicat in postul anterior.

De ce ai tu impresia ca este liniara variata 0.75t 40CP -- 1.55t 170CP...
Tipule tu ai probleme la matematica grave daca 1.55t este aproximativ dublul lui 0.75t, 170CP inseamna de 4 ori si un pic 40 de cai. Daca spuneai 80 de cai te intelegeam dar asa, imi lasi impresia ca ai chiulit f mult de la matematica si ai trecut cu spaga.. Pune mana pe carte baiatule :D :D
:peace:

GSi 31-05-04 00:49

Subliniaza ce cuvinte n-ai inteles din mesajul meu si o sa ti le explic detaliat. Sau poate intelegi cuvintele separat dar nu pricepi sensul frazelor mai lungi de 5 cuvinte?

Hondarul 31-05-04 09:18

Daca s-ar afla in fata lui GSI Insanity asta, nu ar mai zice \"baiatule\"...

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

EvLSant0S 31-05-04 09:37

:boxing: :P :P :P insanity vrei o poza cu gsi? :)

BogdanCMS 31-05-04 13:41

Insanity tata, pune mana si CITESTE BINE DE TOT inainte sa postezi tampenii, cu tot respectul. Deci sa-ti mai explic eu daca n-ai inteles...Iti explic ca pe o carte de poveste, poate intelegi asha...Cica se face ca era odata un mosh si o baba..aaa..nu asta...stai...aaa....da...cica se facea ca era odata un topic pe nume \"Masini de liniute Combinatia bla bla bla\" facute de un maaaaree viteaz la volan care dorea sa stie muuuulte lucruri depre masini..asa...si ...la un mom dat....un alt mare cavaler...pe nume MicDaRau spune asa:
Quote:

daca dublezi greutatea unei masini vei avea nevoie de o putere de 4 ori mai mare decat inaintea pt a avea aceleasi performante
la care un maaaaaree voievod pe nume Gsi il contrazice cu maaaareee intelepciune si ii spune
Quote:

Te contrazic aici, pai daca ar fi asa inseamna ca de exemplu un Daewoo Tico 0.75t 40CP se comporta aproximativ la fel ca un BMW 523 1.55t 170CP (LOL @ indianu). Variatia e liniara, exact cum am explicat in postul anterior.
deci dublu greutate--de 4 ori putere,variatie liniara,get it????Good. Si-am incalecat pe-o sha de motor, si v-am spus povestea asha, la 300km/h....See ya!

Zyx 31-05-04 13:53

Opel Speedster 2.0T - 200cp din care se mai pot scoate mai multi cai... cu o greutate... mica - nu mai stiu exact dar parca este pe undeva pe la 800kg.

Insanity 31-05-04 20:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GSi\"
Subliniaza ce cuvinte n-ai inteles din mesajul meu si o sa ti le explic detaliat. Sau poate intelegi cuvintele separat dar nu pricepi sensul frazelor mai lungi de 5 cuvinte?

Acum am obs ca am am gresit si tu ai aceeasi parere ca mine.. acum am inteles la ce te refereai cand ziceai variatie liniara.. ca nu mi se parea liniara delok :peace:
Hondare abtine-te te rog nu poti sa porti o discutie cu un tip daca e mai mare decat tine? Nu poti sa ai o opinie diferita? Du-te la un psiholog... Not all big buys are bad boys...
:peace:

Hondarul 31-05-04 21:31

Discutie cu jigniri ??? Poti, cum sa nu... Hai nu sari prea rau ca nu am zis nimic despre tine. Doar ziceam ca nu e bine sa vorbesti despre cineva pe care nu-l sti. Nu mai sari nene !!! Vorbim si noi... :lol:

Insanity 02-06-04 21:19

Ok hooooooo nu mai sar :wink: promit dar nu te mai lua de viata mea ca nici tu nu esti avocatul lui :lol:
:peace: :peace: :peace:

Hondarul 03-06-04 11:52

Gata sefu' !!!!!! :lol:

CT-87-ADY 19-07-04 11:06

Certuri

:lol: :lol: :lol:
Oare exista Topic unde sa nu ne certam???

BogdanCMS 19-07-04 13:21

N-ash crede...mai greu... :wink:

Insanity 20-07-04 02:57

Guilty!
:)

machete13 21-08-04 17:59

Nu a mentionat nimeni de faptul ca la liniute trebuie propulsie si nu tractiune cum sunt 80% din masini.

BogdanCMS 21-08-04 18:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"machete13\"
Nu a mentionat nimeni de faptul ca la liniute trebuie propulsie si nu tractiune cum sunt 80% din masini.

Nu inteleg ce ai vrut sa spui...vrei sa spui tractiune spate si fata nu? Ca o masina e PROPULSATA de un anumit motor si poate avea TRACTIUNE fata sau spate...

All times are GMT +2. The time now is 02:12.

- Copyright 2026 4Tuning