![]() |
Re:
Quote:
De ce ai tu impresia ca este liniara variata 0.75t 40CP -- 1.55t 170CP... Tipule tu ai probleme la matematica grave daca 1.55t este aproximativ dublul lui 0.75t, 170CP inseamna de 4 ori si un pic 40 de cai. Daca spuneai 80 de cai te intelegeam dar asa, imi lasi impresia ca ai chiulit f mult de la matematica si ai trecut cu spaga.. Pune mana pe carte baiatule :D :D :peace: |
Subliniaza ce cuvinte n-ai inteles din mesajul meu si o sa ti le explic detaliat. Sau poate intelegi cuvintele separat dar nu pricepi sensul frazelor mai lungi de 5 cuvinte?
|
Daca s-ar afla in fata lui GSI Insanity asta, nu ar mai zice \"baiatule\"...
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: |
:boxing: :P :P :P insanity vrei o poza cu gsi? :)
|
Insanity tata, pune mana si CITESTE BINE DE TOT inainte sa postezi tampenii, cu tot respectul. Deci sa-ti mai explic eu daca n-ai inteles...Iti explic ca pe o carte de poveste, poate intelegi asha...Cica se face ca era odata un mosh si o baba..aaa..nu asta...stai...aaa....da...cica se facea ca era odata un topic pe nume \"Masini de liniute Combinatia bla bla bla\" facute de un maaaaree viteaz la volan care dorea sa stie muuuulte lucruri depre masini..asa...si ...la un mom dat....un alt mare cavaler...pe nume MicDaRau spune asa:
Quote:
Quote:
|
Opel Speedster 2.0T - 200cp din care se mai pot scoate mai multi cai... cu o greutate... mica - nu mai stiu exact dar parca este pe undeva pe la 800kg.
|
Re:
Quote:
Hondare abtine-te te rog nu poti sa porti o discutie cu un tip daca e mai mare decat tine? Nu poti sa ai o opinie diferita? Du-te la un psiholog... Not all big buys are bad boys... :peace: |
Discutie cu jigniri ??? Poti, cum sa nu... Hai nu sari prea rau ca nu am zis nimic despre tine. Doar ziceam ca nu e bine sa vorbesti despre cineva pe care nu-l sti. Nu mai sari nene !!! Vorbim si noi... :lol:
|
Ok hooooooo nu mai sar :wink: promit dar nu te mai lua de viata mea ca nici tu nu esti avocatul lui :lol:
:peace: :peace: :peace: |
Gata sefu' !!!!!! :lol:
|
Certuri
:lol: :lol: :lol:
Oare exista Topic unde sa nu ne certam??? |
N-ash crede...mai greu... :wink:
|
Guilty!
:) |
Nu a mentionat nimeni de faptul ca la liniute trebuie propulsie si nu tractiune cum sunt 80% din masini.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning