![]() |
Re: Retinere permis - Contestare amenda
fara contestatie inseamna k esti de acord cu amenda...;)
|
@malice:
1. "organul" trebuie sa fie doi de fapt :lol: Orice echipaj de politie trebuie sa fie format din minim 2 agenti. Altfel... le zici pa din mers. 2. tu nu "circulai de drumuri publice". Am mai auzit de asa ceva, luat permisul in benzinarie ca a vazut ca a depasit pe linie continua cu 20 km in urma... abureala. Toate astea sunt motive de anulare ale procesului verbal. Agentul de politie TREBUIE sa dovedeasca fapta pe care se presupune ca ai comis-o tu si pt care te-a sanctionat. Pt ca tu nu circulai, nu aveai nevoie nici de acte, nici de casca, nici de vesta... si el nu avea dreptul sa te "caute de bube". 3. daca nu faci contestatie la judecatorie, inseamna ca nu ai nimic impotriva ei. Se numeste acceptare tacita. Transcrie aici exact ce a scris politistul constatator pe pv, referitor la fapta savarsita de tine. @ ANM: eu acum am observat un detaliu... radarul era inainte de pod (un echipaj), iar tu ai fost oprit dupa pod (alt echipaj). Asta anuleaza din start pv, pt ca ei (politistii) nu au voie sa te opreasca pt o fapta constatata de alti politisti. Cei care constata fapta trebuie sa te si opreasca. In cazul in care nu te opresc (vorbesc aici de faptele care pot fi dovedite prin fotografii sau filmari) sunt obligati sa iti trimita acasa instiintare si chestionar prin care sa declari cine era la volanul masina la data de XXXX cand au constat ei... in acest caz, probele (poza, film) se pastreaza la politie si poti cere sa le vezi. |
Ce ai mai facut cu procesu? Parca pe la jumatea lu oct aveai infatisare la tribunal. Eu am avut pe 30 oct si am cerut amanare.
|
avocata mi-a km tras tzeapa...si nu prea mai imi raspunde la telefon....mereu knd o sun tre sa-i amintesc cine sunt...si m-am informat la tribunal....si pe 17.11.2008 e primu proces..
|
Asa fac daca nu dai bani sau nu au de munca (se fac ca uita cine esti sa zici tu ca e plina de treaba).:lol:
|
era valabil depusa si luni. www.iup.ro/182
|
da-mi nr. de dosar si iti voi da niste detalii despre procesul tau, in asa fec incat nu vei mai avea nevoie de avocata
|
pai am aflat si eu de portal.just.ro si m-am gasit acolo...mai poti sa-mi dai si alte detalii inafara de ce e scris acolo?:D
|
Atunci inseamna k te descurci singur ok. 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning