![]() |
Da. Eram obositi dupa drumul destul de lung si asteptarea de pe aeroport, plus ca ne era foame si mai trebuia sa ajungem si inapoi. Oricum a fost frumos si speram ca data viitoare sa facem o impresie si mai buna. Felicitari inca o data pentru organizare si pacat ca nu au fost mai multe masini la grupele mai mari si ca nu a mai fost timp de mai multe libere. In rest, la cat mai multe :wink:
|
9 Attachment(s)
pt cei ce nu au timp sau chef sa rasfoiasca prea mult pt a gasi poze shi filmuletze despre acest eveniment o sa postez eu cate ceva care se poate gasi shi pe 4tuning
|
5 Attachment(s)
8)
|
4 Attachment(s)
shi cateva filmeulete
|
Ma tot privesc :lol: la filmele astea de cand le-au postat pe site si ma tot macina ideea de un turbo Stage II de la EIP-Tuning. Ce zici Flow? Cum mi-ar sta pe masina??? :wink:
|
Re:
Quote:
nici nu se pune problema cum ar sta pe mashina ci cum o sa stea mashina dupa aceia pe sosea :shock: :shock: :shock: :shock: sa iei oricum in considerare faptul ca daca urmaresti prin aceasta modificare shi o clasare mai buna la legale ea te va arunca la o clasa mult mai mare evident cu masini mai puternice cu aceasta modificare mashina care shi asa este o bomba ar devenii o racheta, as veni eu cu tine pana la EIP numai sa vad minunea :shock: sincer |
Re:
Quote:
scuze pt. asteptare, am avut intradevar cativa timpi morti, dar a fost prima noastra cursa de viteza care am organizat-o, sper ca pe viitor sa ne miscam mai repede si mai bine...acum am avut doar 2 saptamani la dispozitie sa punem totul la punct, incepand de la sponsori si terminand cu organizarea si unele lucruri ne-au mai scapat ! Next time pizza e din partea noastra :wink: P.S. Cox-u mi-a dat emotii cand a facut cu R5-u GTT gri de la Ghost, chiar am crezut ca il face :? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:twisted: ne vedem la Bucuresti pe 4 Decembrie(sper sa nu intervina nimic si sa ajungem si acolo) :lol: :wink: Numai bine si spor la treaba! :wink: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning