Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Colt 1.3 vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/91227-colt-1-3-vs.html)

Kiki 21-09-08 18:32

Re: Colt 1.3 vs.......?

Skma: da man ne dam cand vrea pipotzica ta boss numai ca sa ma anunti dinainte sa fac niste incantatii la masina sa traga bine:P aa si nu vreau sa sperii dar de cand e mai frig trage si mai bine, deci ma anunti si o dam cand vrei tu in cadru restrans
Tzatzichi, da am lasat proiectu jos am alte idei si o sa vin cu o surpriza cat de recent sper io... nu zic nimic decat cand o sa ma afisez, e ceva ambitios si daia stai la cutie pt o vreme si ma dau la categorie mica cu....Tigaia asta de 1.3 care a dat dracii in ea trage de 130 .... nu se poate:P

tzatzichi 21-09-08 18:49

f bine...spor la treaba atunci

VooN 21-09-08 22:17

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1767215)
Salut daca tu esti tipu cu care m-am dat la Buzau vreau revansa!:twisted:
Masina: Opel Vectra A

Dc nu poate el ma ofer eu :P

Skma 21-09-08 22:17

Quote:

El e.. el e... chiar ma intrebam cum naiba de te-a facut...
Am ratat startul complet !

Quote:

Skma: da man ne dam cand vrea pipotzica ta boss numai ca sa ma anunti dinainte sa fac niste incantatii la masina sa traga bine:P aa si nu vreau sa sperii dar de cand e mai frig trage si mai bine, deci ma anunti si o dam cand vrei tu in cadru restrans
Tzatzichi, da am lasat proiectu jos am alte idei si o sa vin cu o surpriza cat de recent sper io... nu zic nimic decat cand o sa ma afisez, e ceva ambitios si daia stai la cutie pt o vreme si ma dau la categorie mica cu....Tigaia asta de 1.3 care a dat dracii in ea trage de 130 .... nu se poate:P
Quote:

Dc nu vrea el ma ofer eu :P
Da domne':lol: Tu bati VR6 in mintile lui si te dai la cazanu meu:lol:
Sper ca la anu o sa ridic coltu si la tine daca financiar o sa stau mai bine ca anul asta.

Sunt nerabdator !:lol:
Oricum fuge bine asta mica a tasnit la start cu toate ca am recuperat pe 2 1 masina si ceva si pe 3 daca mai erau 50 de m :lol:! De asta e" victoria e victorie"

VooN 21-09-08 22:26

Fuge bine coltul dar vectra cred ca are un cuvant greu de spus.
Dc se materializeaza cursa va fi foarte strans. Bafta la amandoi !

VooN 21-09-08 22:32

Succes cu bugetul si modificarile -sper sa iasa ceva frumos.
La anul sau pana la anul se va schimba semnificativ si coltul meu asa ca astept provocari.:D

Kiki 22-09-08 10:34

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1767991)
Am ratat startul complet !
Oricum fuge bine asta mica a tasnit la start cu toate ca am recuperat pe 2 1 masina si ceva si pe 3 daca mai erau 50 de m :lol:! De asta e" victoria e victorie"

da man cand vrei tu sunt la dispozitia ta ti-am zis ma anunti putin inainte sa duc masina la biserica:P numa bine sall

Kiki 22-09-08 15:06

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 1768009)
Fuge bine coltul dar vectra cred ca are un cuvant greu de spus.
Dc se materializeaza cursa va fi foarte strans. Bafta la amandoi !

abea astept revansa pt ca acum tigaia mea trage mai ai draq...deh.... la japonezii astia daca le dai mai mult orez..alearga mai bine:P la revansa sper sa dau cel putin o masina...will see...

b01uxd 23-09-08 11:15

kiki cand faci una mica cu baietii in cadru restrans imi dai un telefon;), ma bag si io

Kiki 23-09-08 16:11

daca te dai anunt daca nu..asta e:|

VooN 23-09-08 18:08

As baga si eu Coltul la inaintare dc am cu cine. Se ofera cineva?

Kiki 23-09-08 19:49

czt frate noi suntem la categorie mica am zis ma dau cu tine pe 150m :D:D cam atat pot:D
chiar nimeni zilele astea nu vrea sa...faca o mica competitie??

VooN 23-09-08 19:58

Asa fratioare - fara frica :)) !!!
Eu ma refeream dc se baga cineva apropiat de puterea masinii mele. Tu iti reglezi conturile cu cei de categoria ta si dc e interesat cineva si de CZT atunci o comitem, dc nu...nu. Oricum iti urez bafta.

Kiki 23-09-08 20:03

vreau sa ii arat lu Skama ce al draq e 1.3-u :P rele motoarele astea:P numai ca acum trage mai rau:D totu e sa incalzesc gumele:P o sa vedeti pe draq la mine in masina la calarasi sau la prima legala:D

DANY to Fast 24-09-08 15:52

Ne vedem la urmatoarea legala cu o toyota corolla 16gl mai batrana ea dar te va fuma ciao

All times are GMT +2. The time now is 20:42.

- Copyright 2026 4Tuning