![]() |
Re: Colt 1.3 vs.......?
Skma: da man ne dam cand vrea pipotzica ta boss numai ca sa ma anunti dinainte sa fac niste incantatii la masina sa traga bine:P aa si nu vreau sa sperii dar de cand e mai frig trage si mai bine, deci ma anunti si o dam cand vrei tu in cadru restrans
Tzatzichi, da am lasat proiectu jos am alte idei si o sa vin cu o surpriza cat de recent sper io... nu zic nimic decat cand o sa ma afisez, e ceva ambitios si daia stai la cutie pt o vreme si ma dau la categorie mica cu....Tigaia asta de 1.3 care a dat dracii in ea trage de 130 .... nu se poate:P |
f bine...spor la treaba atunci
|
Quote:
Dc nu poate el ma ofer eu :P |
Quote:
Quote:
Quote:
Sper ca la anu o sa ridic coltu si la tine daca financiar o sa stau mai bine ca anul asta. Sunt nerabdator !:lol: Oricum fuge bine asta mica a tasnit la start cu toate ca am recuperat pe 2 1 masina si ceva si pe 3 daca mai erau 50 de m :lol:! De asta e" victoria e victorie" |
Fuge bine coltul dar vectra cred ca are un cuvant greu de spus.
Dc se materializeaza cursa va fi foarte strans. Bafta la amandoi ! |
Succes cu bugetul si modificarile -sper sa iasa ceva frumos.
La anul sau pana la anul se va schimba semnificativ si coltul meu asa ca astept provocari.:D |
Quote:
|
Quote:
|
kiki cand faci una mica cu baietii in cadru restrans imi dai un telefon;), ma bag si io
|
daca te dai anunt daca nu..asta e:|
|
As baga si eu Coltul la inaintare dc am cu cine. Se ofera cineva?
|
czt frate noi suntem la categorie mica am zis ma dau cu tine pe 150m :D:D cam atat pot:D
chiar nimeni zilele astea nu vrea sa...faca o mica competitie?? |
Asa fratioare - fara frica :)) !!!
Eu ma refeream dc se baga cineva apropiat de puterea masinii mele. Tu iti reglezi conturile cu cei de categoria ta si dc e interesat cineva si de CZT atunci o comitem, dc nu...nu. Oricum iti urez bafta. |
vreau sa ii arat lu Skama ce al draq e 1.3-u :P rele motoarele astea:P numai ca acum trage mai rau:D totu e sa incalzesc gumele:P o sa vedeti pe draq la mine in masina la calarasi sau la prima legala:D
|
Ne vedem la urmatoarea legala cu o toyota corolla 16gl mai batrana ea dar te va fuma ciao
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning