![]() |
Re: Tuning frantuzesc pentru Opel Astra
arata bine, dar mi se par totusi cam mari spoilerele...daca mai lucrau un pic la ele era ok!
|
mai bine o lasa alba fara airbrushul ala oribil. zici ca a desenat un copil din clasa a 1-a pe masina
|
e frumoasa..dar parca ar merge ceva mai simplu....fara airbrush..poate un desen mai simplist..in rest pare ok:D
|
Imi place doar Body Kit-ul! Tipic frantuzesc!
|
frumos, foarte frumos pt expozitie si atat!!!
|
PT cei care au zis ca-i kich,eu zic ca ar fi bine sa-si tina parerile pt ei,sunt de prost gust,iar daca mai zici ca lester face si kitch-uri atunci ramanem doar la AMG,BRABUS si ne vedem de treaba ca restu sunt nasoale nu?Treziti-va fratilor.
|
desenu e cam aiurea da oricum nu poti sa spui ca e kitch. mie nu-mi plac stopurile, jantele si gaura aia din spoileru spate care e cam mare, in rest draguta, oricum kitch nu e in nici un caz, parerea mea
|
2 Attachment(s)
arata extrem de bine dar paraca se vede mai bine pe varianta coupe
|
frumoasa......dar nimic impresionant!
|
arata destul de bine cu kit-ul asta ;)
|
e frumoasa ... nu e extraordinara dar e reusita. desenele parca nu prea isi au locul pe acolo .. dar in rest e frumoasa. si interiorul e reusit.
|
cred k se mai putea lucra la partea din spate....in rest arata super bn :peace:
|
SUPER SHMEKER ORICUM EU MI AS FI UMPLUT SPATIUL ALA LIBER DIN SPATE CU TOBE . CAM CAT O COSTA UN KIT CA ASTA ? :-?
|
masina arata ok. body-kitul este frumos dar cum majoritatea ati votat si ati spus nu merita desenul ala urat. dak era doar alba si fara desene votatm frumoasa dar are zic k merge. va salut
|
Ce tare... zici k-i logan:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning