![]() |
Re: Mercedes dezvaluie S400 BlueHYBRID
nu stiu daca o sa scoata consumu ala mediu in rest nu cred ca o sa aiba succes hibrizi sunt inca scumpi..
|
foarte tare frate...dar ai nostri nu stiu ce e aia economie de combustibil...asta e :peace:
|
super masina .....
|
prea adevarat hibridul asta de la mercedes,mai ale bordul e criminal
|
e frumos acest model...ingeniosi parlitii astia:)). Nu va mai opintiti atat...(cei care desconsidera motoarele electrice!!!) Am vazut test drive cu o masina electrica care aveam un computer mai jmeker ca 5 de-ale voastre de acasa, care dispunea cei 400HP intr-un cuplu fenomenal;) fara cutie de viteze....spre dezamagirea voastra a facut un Gallardo, Murcielago, Viper si un monopost Nascar;))....acest model este deocamdata prototip....destept tare!!
|
ei dupa filmuletul asta am priceput si eu cam cum sta treaba(in mare...) cu motorasul electric;de fapt e un boost de putere care foloseste ca si combustibil curentul electric pastrat intr-un acumulator,si incarca acel acumulator la frane de motor,in coborari sau in mers constant
ingenioasa treaba asta,de aici si consumul redus de combustibil cred ca e mai bine asa decat sa fie full electric si sa cauti priza dupa 50-60 de km... |
lux ce sa mai zici..
|
Ce bestial....
|
very smart:D:D
|
ce frumos.... :X
|
bv mercedes
tare rau |
filmuletul e genial ......o super masina care merita sa intre in productia de serie :D
|
corect,si salariile noastre merita sa fie de 10 ori mai mari ca sa ne putem inhama la un leasing pentru ea :P
|
2 Attachment(s)
PARIS :D
|
Si pe piata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:40. |
- Copyright 2026 4Tuning