![]() |
Re: Mercedes-Benz GLK ia cu asalt SEMA
Frumos Brabusul
|
Brabus :X:X:X:X;)
|
26 Attachment(s)
Mercedes-Benz GLK la SEMA 2008
Dupa ce a aparut in filmul Sex and the City, noul SUV al celor de la Mercedes-Benz va face o oprire si la SEMA Show, loc unde va fi prezent in patru versiuni diferite: GLK Pikes Peak Rally Racer by RENNtech - inspirat din raliul Pikes Peak - motor pe benzina V6 de 3.5 litri + modul electric - aproximativ 350 cai putere - suspensie modificata - sistem performant de franare - kit aerodinamic pentru exterior - interior dotat cu roll cage, scaune sport, insertii din fibra de carbon - jante pe 20 inci incaltate cu pneuri 275/40 pe fata si 315/35 pe spate GLK Widestar by Brabus - motor V6 diesel ce dezvolta 258 cai putere si 610 Nm - 0-100 km/h in 6.8 secunde, viteza maxima 240 km/h - suspensie ce coboara garda la sol cu 30 mm - sistem performant de franare - exterior dotat cu wide-body kit - interior dotat cu piele, alcantara, lemn, pedale din aluminiu, monitoare de 7 inci - jante pe 21 inci incaltate cu pneuri 295/30 ZR 21 GLK Urban Whip by Boulevard Customs - motor pe benzina V6 de 3.5 litri - suspensie ce coboara garda la sol cu 64 mm - sistem performant de franare Brembo - s-a renuntat la acoperis - exterior dotat cu wide-body kit - interior custom - sistem audio de 5.700 W - jante Asanti AF 150 pe 26 inci incaltate cu pneuri Pirelli Scorpion pe 295/25 ZR26 GLK Rock Crawler by Legendary Motorcar Company - motor pe benzina V6 de 3.5 litri - suspensie ce mareste garda la sol cu 38 mm - exterior dotat cu bullbar si lumini pentru acoperis - jante pe 18 inci incaltate cu pneru Toyo Open Country AT |
brabusul poate doar pt performantze... personal imi place ca design ultimul cu exceptia barilor alea pt skayboard ;)
|
brabus pt ca e cel mai simplu si mai frumos ... restu sunt prea la EXTREM
|
singurul glk care imi place ....brabus si performante si design..jante de 26 cam exagerate doar demo car ptr expozitii
|
numai comentez nimic la prima !! =))) si nici de a 3-a... arata hidos !
celelalte 2 arata bine chiar si ultima ..dar la brabus.. eternele idioate si deja plictisitoare leduri!! deja nu se mai poate:)) io personal deja m-am plictisit si repet... arata bine numai la Audi! |
km duse la extrem masinile ...
|
urat.
|
pot sa nu aleg nimic? :| deja imi vine sa vomit
|
modelul brabus chiar imi place
|