![]() |
Re: Megane II Bicorp
6 Attachment(s)
In seara asta mi-am pus si eu putina muzica pe masinuta, cum ar fi:
HU- Sony CDX-gt 310 Amplificator- Dragonsound DA-208 2x200w, sau 1x400 asa scrie pe el(este polonez, fac sisteme audio din anii '70) Subwoofer- JBL CS-1204T Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul... Inca nu le-am prins definitiv, statia vreau sa o prind de spatarul banchetei din spate, sa ascund cat mai multe din fire, si pot sa spun ca se aud binisor fata de ce am vazut pe la altii(cu acelasi tip de woofer, chiar si cu al meu:D) Mai trebuie sa ii iau o rama adaptoare player-ului, un adaptor de antena(nu vreau sa o tai pe cea a masinii), niste difuzoare (de 13cm) pt usile din spate(inca nu am), chiar si pe fata:) Cine ma poate ajuta cu ceva din cele mentionate mai sus astept PM Ultima poza este cu noua achizitie a familiei, si cu vechiul numar(am 6 placute cu numarul asta) B 17 NNN:lol: L.E. Am uitat sa mentionez de neon, l-am pus in locul lampii din portbagaj, si "licare" dupa bass |
am de renault dalea blaupunkt si sony xplod daca vrei blaukpunt ma ajuti sa le dau jos:D:D:D, daca vrei sony 50 lei:D:D:D
|
Nici nu stiam ca se gasesc peste drum:))
|
tring :D
|
iuliane mai ai 2 sapt :)) si pe urma boxe in usi spate si alte nebuneli deocamdata e bine si asea !
|
faina masina
|
inca ai filtru sport ?
pt ce ? e diesel ... daca era benzinar da merge filtru sport dar la diesel sau benzinare cu turbo nu vad rostul frumoasa masina imi place chiar mult,bafta si ai grija de ea |
Quote:
|
baga softu sus ca se merita
|
7 Attachment(s)
A mai primit niste "modificari", led-uri pe pozitie in faruri, la numar in spate si in plafoniere, difuzoare 13 cm in usile din spate(eram nelamurit in privinta cablului, dar era tras deja). Mai pun si 2-3 poze...
In prima poza e masina inbracata in "Fibra de Carbon Romaneasca" :)) |
led-urile de la zexstar le ai ? am si eu ceva de genu .. defapt aveam , am dat pe ele 30 de lei .. sunt super dar s-au dus dupa juma de an
aveau lumina alb-xenon putin spre albastru si luminau puternic fata de cele obisnuite cu 7 lei perechea |
5 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult pe aici, intre timp i-am luat niste lucasuri transparente&fumurii dectane, si un upgrade la casetofon(asta are usb si e 4x52:D), acum am si copilot, doar ca sta pe 2 locuri in spate sta cu centura pusa bine:)
P.S. daca stie cineva de unde pot lua o rama adaptoare de casetofon speciala pt megane as fi foarte recunoscator |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning