Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   kicker ??? (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/9082-kicker.html)

WISE GUY 24-10-05 19:42

No HARM DONE n-am stiut ce marca sunt bateriile, dar stiu ca masina respectiva are aceasta problema si in plus mai e nevoie si de un alternator ca sa incarce bateriile! :chillpill :bunch:

vpower16v 24-10-05 20:00

ok am inteles ! mersi tuturor . :D eu m am gandit la aceleasi lucruri dar cum nu cunosteam instalatia m am gandit sa intreb cunoscatorii :wink:

NILS_BUCURESTI 24-10-05 21:58

Si eu cand ti am zis ca incintele erau de cacao... 8)

ReLLaXX 24-10-05 23:07

Sa ma contrazica cineva daca gresesc. Acumulatorul GZ are un pret bun, e drept... Dar SP1700 de la Stinger pare cel mai bun din testul acela. NU se vad graficele cu comportamentul in sarcina. Si tabelul nu contine acumulatoarele in ordinea \"castigatorilor\".

KrushX 25-10-05 00:08

taina, poveshti, comentarii de prisos... e bine!
restul vine pe parcurs ca de aia mergem la competitzii... sa vedem sa testam shi sa completam data viitoare neajunsurile. lumea ar trebui sa ishi vada de ale sale treburi mai mult shi sa comenteze de mashinile altora mai putzin... la urma urmei un matiz cu doua kickere a scos 141.3dB... sa dea Domnu sa ne vedem la urmatoarele sanatoshi sa sa va ajute sa ma depashitzi. Doamne ajuta shi la mai mare!

KrushX 25-10-05 00:13

in alta ordine de idei, mashina mea e facuta de mers cu ea pe strada... nu am aruncat o incinta in porbagaj shi hai la dbdrag sa fim shi noi in rand cu lumea... dar nu-i nimik din gresheli invatza omul... incinta e facuta sa se auda bine shi sa aiba shi randament SPL... pana la urma urmei rezultatul meu nu e de aruncat. A se citi topicul cu compromis SQ-SPL pentru a vedea cam ce s-a vrut in matiz.

sfigmo 25-10-05 00:30

si nu se rupe matizul ala???nu ii cad usile de la bas??? :drunk:

GYM 25-10-05 00:30

Asa KrushX, fii rau, te sustin...:)

NILS_BUCURESTI 25-10-05 00:41

Mai fa si o incinta speciala pt concurs de SPL si ai rezolvat problema.Ai si SQL asa zi de zi si iei si cupa la concurs :wink: Impresionant sistem oricum.De unde sa stie lumea ce ai vrut tu de la sistem? 8) Comentam si noi strict pe subiectul SPL ... 8)

KrushX 25-10-05 01:06

pai cupa am luat la concurs... chiar daca nu pe aia mare.... dar a se avea in vedere ca a fost doar prima etapa din anul competitzional 2005-2006!

ReLLaXX 25-10-05 02:15

Vio...nu are rost sa te superi. Stiam amandoi ca ce am scris eu e 100% adevarat. Stim la fel de bine ca dB Drag nu are absolut nici o treaba cu SQ si SQL. SPL metru nu e curios de asta. Normal ca rezultatul e de laudat. Normal ca sistemul are potential. Dar nici asta si nici ce zice lumea nu conteaza. Conteaza ce vrei TU de la sistemul ala. Ca de imbunatatit se poate.

KrushX 25-10-05 05:09

shi la fel de bine shiu ca nu au fost decat doua mashini mai puternice decat a mea (peugeot JL nu se pune la socoteala) asha ca io nu shtiu care e treaba cu topicul asta. Atzi inceput discutzia ca shi cum sistemul meu a fost o gluma buna, am venit shi io acolo cu doua kickere shi am scos 125dB cat sa auda lumea ca am bass in mashina.... nu e chiar asha shi sa fim serioshi relaxx tu ai venit cu 3 mashini... parerea mea daca tot e lok de dat cu parerea, mai bine veneai cu una shi depasheai 140dB decat cu toate sub... o sa imi spui ca da ai luat cupa shi categoriile nu se compara... lumea a scos din 10 inch 150db+ asha ca shi la tine e lok de mult mai bine. Vezi-tzi tu de treburile tale ca ai mult de munca acolo ca de ale mele imi vad shi singur. In alta ordine de idei ma iau de domnul ground zero, nu te supara ionutz tu ai avut kickerele shi inca doua pe langa ele... domnia voastra fiind profesionist al sunetului, cat SPL atzi obtzinut din 4 kickere L7? Eu shtiu cat, shi aia cu un senzor EMMA care masoara cu ~6dB mai mult decat cel de la dbdrag. Eu am scos la o masuratoare 146dB cu un senzor EMMA, iar tu ai scos cu 4 doar putzin peste 141..... nu mai discutatzi aiurea shi e bine sa va uitatzi in propria ograda! DA? Multzumesc!

ReLLaXX 25-10-05 12:44

:arrow:

ReLLaXX 25-10-05 13:01

:arrow:

vpower16v 25-10-05 13:32

whhooooo!!hoo! usor oameni buni!!!! :yikes: am deschis acest topic k sa mai invatam si sa lamurim niste chestii ,nu k sa ne certam ! krushx .... dak stiam k o sa iasa asa ,mai bine nu deschideam topic ul...... :oops:
rog unul dintre administratorii site ului sa stearga topicul !

All times are GMT +2. The time now is 12:54.

- Copyright 2026 4Tuning