![]() |
Re: Bmw 320D - Democar MBaudiophile "Brax Team"
Quote:
|
Pai e facuta pentru pasager..ca sa nu-l incomodeze pe sofer tot butonand la HU sau sa evite uzura acestuia...si totodata si niste puncte EMMA
|
Multumesc penru aprecieri, iar penru cei care nu il cunosc pe JD in persoana..... va spune eu ca atunci cand e vorba de detalii, verifica exact ca o soacra dupa nora si ne atrage atentia chiar si pentru cea mei mica zgarietura :). Ceea ce spune Fuscobal legat de timpul de executie si cantitatea de munca, in realitate chiar este greu de imaginat, norocul nostru este ca el acum stie din propria experienta despre ce este vorba in acest domeniu si mai ales ca in aceasta lucrare este si mana lui pe aici pe colo. ;)
|
Quote:
|
Benchmark pentru BMW-uri. Impecabil lucrat, bafta in continuare.
|
e ok... am inteles acum ideea... de puncte nu stiam pentru faza asta; eu nu cred ca munceam atat de mult ca sa aibe pasagerul ce butona :D
oricum, din toate punctele de vedere este super misto. |
21 Attachment(s)
6. Trecem mai departe cu prezentarea montajului subfooferului.
Ne intoarcem inapoi la primul post unde spuneam ca intradevar BMW construieste masini pentru care instalatorii Car-Audio depun efort mai mare pentru a obtine rezultate bune. Dupa ce vedeti pozele cred ca va fi MYTH CONFIRMED si pentru voi. Varianta pe care am ales-o a fost din punctul nostru de vedere singura in aceasta masina, si intradevar am obtinut freqvente joase rapide, profunde, curate fara rezonante sau delayuri create de unde stationare. |
bine dom`ne, da bancheta???
|
aia e optionala ... :)
|
Urmeaza si bancheta!!!!!!
|
Poze....?!?!?
|
sunt convins ca dupa munca depusa si rezultatele vor fi pe masura. Mai puneti poze ca modificari sunt multe
|
Normal ca sunt pe masura...a obtinut cel mai mare punctaj la toate categoriile la ultima etapa EMMA. ;) Dar mai putin conteaza treaba asta...concluzia generala este ca masina suna fabulos.
|
Si la Finala Europeana a obtinut punctaj maxim la instalare!
Bravo Marian si Marinu si la mai mare! |
meritau
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning