Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Noutati si prezentari (https://forum.4tuning.ro/393-noutati-prezentari.html)
-   -   Aston Martin DBS primeste sistem audio de la Bang & Olufsen (https://forum.4tuning.ro/393-noutati-prezentari/90775-aston-martin-dbs-primeste-sistem-audio-bang-and-olufsen.html)

SKR* 16-09-08 14:13

Re: Aston Martin DBS primeste sistem audio de la Bang & Olufsen

super interiorul ala.

AlexBanu 16-09-08 14:23

F scump sunetul si nu face banii..f misto masina in schimb...

mario79 16-09-08 15:00

cand vorbim despre Aston Martin DBS nu-si mai are rost nici un comentariu:rolleyes2

the_one_and _only 16-09-08 16:30

Aston si B&O doua nume sinonime cu exclusivitatea si calitatea , nimic alteceva de spus

UNLORD 16-09-08 18:03

Quote:

Originally Posted by cata_cve (Post 1755675)
mda ce pot sa zic tare dar trebuie sa tinem cont ca audi au fost primi:))

Eram sigur ca nu o se abtina cineva si o sa pomeneasca de Audi, de parca ar avea ei vreun merit pt sistemul audio, de parca l-ar fi proiectat ei. Ce vedem aici este un feature premium proiectat de B&O (o firma de audio premium) pt o marca exclusivista ca si Aston Martin, atat!

P.s. Decat sa nu spui aproape nimic in posturile tale mai bine ai scrie corect (Mda, Audi, primii) :)

allexutzzu 16-09-08 19:02

bani sa ai...ca de restul se ocupa ei ;)

SnowMan 17-09-08 03:54

Sistemul este oferit in standard, am trimis un mail celor de la Aston Martin, si mi-au raspuns prompt, spunandu-mi ca este oferit in standard. Doar ca au tinut sa imi reaminteasca faptul ca nu se afla nici un dealer oficial in zona, ci doar societati comericale locale distribuitoare.... ce pacat k nu avem si noi nu?

coty_tey 17-09-08 11:42

Sa-ti sara creierii pe parbriz

the_one_and _only 17-09-08 11:55

Quote:

Originally Posted by SnowMan (Post 1758488)
Sistemul este oferit in standard, am trimis un mail celor de la Aston Martin, si mi-au raspuns prompt, spunandu-mi ca este oferit in standard. Doar ca au tinut sa imi reaminteasca faptul ca nu se afla nici un dealer oficial in zona, ci doar societati comericale locale distribuitoare.... ce pacat k nu avem si noi nu?

Cica s-ar deschide in noiembrie un dealer Aston la Bucuresti insa pana nu il vad prezent pe piata nu pot sa ma pronunt, oricum se simte nevoia sa vina si sa dea un sut in fundul ferrari.8)

T u p 3 u 17-09-08 19:23

ce finut este...nice

All times are GMT +2. The time now is 15:43.

- Copyright 2026 4Tuning