![]() |
Re: Land Rover Freelander 2-Arden-ground zero
1 Attachment(s)
Prima proba. Nevoie de mult rodaj, mai mult curent, inca o tura de finisaje si cateva detalii, dar momentan e ok.
Inainte de masuratoarea cu Termlab am facut o "masuratoare" cu Seal. Poza cu rezultatul actual. |
Re: Land Rover Freelander 2 (Arden) - DD Inside
Poza omului fericit!
|
sa o porti sanatos, Atomicul, si sa ii dai mult curent sa pape, ca are mare nevoie...
|
3 Attachment(s)
Hapdeit.
Cu greu, cu chin, cu rabdare. In continuare fara rodaj, fara setari si fara prea mult curent. Am modificat rezultatul ca sa nu fie chiar....rusinos. :rolleyes2 |
ce forma de 8 are 2 iu ala;)
|
Haptorechinu...mintiti poporu cu televizoru...era 0, nu era 8, da asa..de imagine..merge si cu pixu
|
poate chiar 9 sau poate nu scria nimic ca era termlab contrafacut si dat jos dupa oDc
|
Ce urat ca s-a modificat poza :rolleyes2 ... Vrem originalul ... Daca tot s-a prezentat masina macar sa se prezinte corect...
Se stie ca am dat scor mai mare ca acela cu 1x12" de 500rms , 1000rms si 12 volti poate chiar sub 12volti si mai jos adica la 45hz... Asa ca ... |
dupa calculele mele, nu intrebati care, a fost 148.11 , sa ma corecteze cineva daca am gresit;)
|
Raidare ai gresit:D
|
cum am zis si ma tin de cuvant claudiu o sa puna poza cu scorul real daca doreste...:D oricum peste toate asteptarile mai ales tineti cont dif nerodat si O BATERIE POWER CELL 3000
|
Quote:
Nu va spun oricum cum am ghicit:lol:, de fapt am facut niste calcule...............:twisted: |
eu zic max 146 hai 147 :) de nu-i asa nu dati cu pietre
|
Quote:
|
felicitari intregii echipe care munci din greu la acest proiect !!!
felicitari seal pentru achizitii ... sa le stapanesti sanatos ... deasemeni felicitari pentru scor ... !!! la cat mai mult curent si .. la cati mai multi dB deacum inainte poate n-ai sa te mai saturi asa rapid si de sistemul asta ... poate o sati ia mai mult pana la new stage ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning