Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Help , nu mai suport chestia asta ! geamurile mele aburesc in prostie ! (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/90749-help-suport-chestia-geamurile-mele-aburesc-prostie.html)

VaLeX 11-12-08 20:06

Re: Help , nu mai suport chestia asta ! geamurile mele aburesc in prostie !

eu mai patesc la astra f a mea , mi se aburesc de la frig , ploaie ...dau la rece si mi se dezaburesc , insa'mi ingheata ***ul in mine . XEL zici sa dau pe AC si cald ? si merge ? :-? ...am sa incerc si asta...decat sa-nghet , mai bine sa nu mai pot de cald :D

Xel'Naga 11-12-08 23:47

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1915344)
eu mai patesc la astra f a mea , mi se aburesc de la frig , ploaie ...dau la rece si mi se dezaburesc , insa'mi ingheata ***ul in mine . XEL zici sa dau pe AC si cald ? si merge ? :-? ...am sa incerc si asta...decat sa-nghet , mai bine sa nu mai pot de cald :D

merge iti zic eu :idea::arrow:
mai nou am descoperit 22 grade fifat spre parbriz si este ok !! ;):arrow:
ps: MAI ESTE O SOLUTIE IN MAGAZINE CARE DUPA CE DAI CU EA PE GEAMURI NU SE MAI ABURESC ... AFLU CUM SE CHEAMA SI VA ZIC :idea::arrow:

LKS 12-12-08 14:34

A mai zis cineva de spuma de ras , eu zic sa o incercati.
Aplicati pe o carpa, intindeti bine pe geam, lasati 1-2 min si curatati bine bine, puteti curata si cu solutie de geamuri dupa, ca sa nu mai ramana spuma.. functioneaza ;)

Puteti sufla pe geam dupa ce curatati, sa vedeti ca nu se mai abureste

Xel'Naga 18-12-08 00:58

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 1916695)
A mai zis cineva de spuma de ras , eu zic sa o incercati.
Aplicati pe o carpa, intindeti bine pe geam, lasati 1-2 min si curatati bine bine, puteti curata si cu solutie de geamuri dupa, ca sa nu mai ramana spuma.. functioneaza ;)

Puteti sufla pe geam dupa ce curatati, sa vedeti ca nu se mai abureste

asta e truc batranesc ... am vazut ca functioneaza , e nice man :idea::arrow:

iluminaughty 09-01-09 08:27

Daca se aburesc geamurile excesiv problema este de la radiatorul de incalzire care curge

Dodo_998 09-01-09 17:23

am dat si eu cu spuma de ras.. si functioneaza.. problema e urmatoarea.. neaparat trebuie spalat geamul cu fas fas d-ala ca altfel noaptea e belea mare.. mai ales la parbriz, pentru ca se vede ciudat rau :)

roby wws 09-01-09 17:44

daca se aburesc excesiv cand da-i drumu la caldura e clar ca ai umezeala in masina...asa ca eu recomand sa iei mocheta la cercetat
la mine a fost vb de putin alcool pe mocheta de la portbagaj si dupa ce am curatat-o bine si mai ales uscata bine nu mai am avut probleme...si la mine geamu spate si lateralele se abureau rau...yo zic sa te uiti totusi

Daniel_Toa 10-01-09 09:33

Nici bine nu ma urc in masina si deja imi ingheata parbizul, dar eu dau drumu la aeroterma la viteza 1 si se rezolva problema imediat .

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning