![]() |
Re: Help , nu mai suport chestia asta ! geamurile mele aburesc in prostie !
eu mai patesc la astra f a mea , mi se aburesc de la frig , ploaie ...dau la rece si mi se dezaburesc , insa'mi ingheata ***ul in mine . XEL zici sa dau pe AC si cald ? si merge ? :-? ...am sa incerc si asta...decat sa-nghet , mai bine sa nu mai pot de cald :D
|
Quote:
mai nou am descoperit 22 grade fifat spre parbriz si este ok !! ;):arrow: ps: MAI ESTE O SOLUTIE IN MAGAZINE CARE DUPA CE DAI CU EA PE GEAMURI NU SE MAI ABURESC ... AFLU CUM SE CHEAMA SI VA ZIC :idea::arrow: |
A mai zis cineva de spuma de ras , eu zic sa o incercati.
Aplicati pe o carpa, intindeti bine pe geam, lasati 1-2 min si curatati bine bine, puteti curata si cu solutie de geamuri dupa, ca sa nu mai ramana spuma.. functioneaza ;) Puteti sufla pe geam dupa ce curatati, sa vedeti ca nu se mai abureste |
Quote:
|
Daca se aburesc geamurile excesiv problema este de la radiatorul de incalzire care curge
|
am dat si eu cu spuma de ras.. si functioneaza.. problema e urmatoarea.. neaparat trebuie spalat geamul cu fas fas d-ala ca altfel noaptea e belea mare.. mai ales la parbriz, pentru ca se vede ciudat rau :)
|
daca se aburesc excesiv cand da-i drumu la caldura e clar ca ai umezeala in masina...asa ca eu recomand sa iei mocheta la cercetat
la mine a fost vb de putin alcool pe mocheta de la portbagaj si dupa ce am curatat-o bine si mai ales uscata bine nu mai am avut probleme...si la mine geamu spate si lateralele se abureau rau...yo zic sa te uiti totusi |
Nici bine nu ma urc in masina si deja imi ingheata parbizul, dar eu dau drumu la aeroterma la viteza 1 si se rezolva problema imediat .
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning