![]() |
Nu ma apuc sa enumar plusurile pt ca se vad cu ochiul liber .....FFF frumoasa masina .......Niste faruri angel eyes cu tenta de negru de la Hella chiar nu ar strica :wink: :wink: :wink:
Cu respekt !!! |
:oops: :roll: :roll: e super masina simpla si la obiect .....
|
stiti ce nu inteleg? dc punem aici masini care nu au defecte?
frumoasa masina!altceva nu am ce sa zic despre ea :D |
Reusita ...
jantele se incadreaza f.bine ... plasa din spoilerul fatza nu`mi place ... si ... ? ... ce a vrut sa faca cu manerele ? ... nu`mi place negru ala acolo .... ... hmm ... oricum cred ca ar i`ar fi stat mai frumos ... fara manere ... ... daca la proprietar i`a placut asha no comment .... in orice caz ... in rest ... no comment ... :wink: |
Un tuning simplu dar de efect fac din Golf o masina foarte reusita
|
Nice ... ar putea sa puna si niste stickere (ex. mazda de langa sau ce e) :D
|
e frumoasa un singur lucru nu imi place la ea shi e off topic ca e diesel asha ca asta nu se pune in rest k styling nota 10
|
Re: VW Golf IV - VYP`ul frate :)
Salut!, Am si eu o intrebare..stiu ca masina e diesel..cati cai are? si daca a adaugat cva cai? si ce capacitate are motoru mai vreau s-a stiu daca se poate...Multumesc
In rest numai cuvinte de lauda arata super la exterior...la cva in genu asta bat si eu in viitorul apropiat.. |
In revistele auto in care am vazut masina am vazut ca are o litera chinezeasca pe aripa fata dreapta.Parerea mea e ca literele chinezesti se porivesc de minune pe modelele japoneze.Totusi masina are prea multe plusuri care practic anuleaza acest fff mic minus.
|
Foarte frumoasa masina, poate cel mai frumos Golf IV de la noi. As vrea sa stiu si yo de la ce firma e bara spate? Sau e de pe Golf R32?
|
Quote:
motorul e 1.9 tdi 130 cp, la origine, aum are 180 cp, cuplu aproape 400 nm ;are urmatoarele modificari : chip, evacuare completa borla, schimbat intercooler cu unul mai mare de la audi 2.5 tdi, filtru aer bmc, parca.;) |
raspund eu pt el ca nu are user aici nu e internetist
bara spate e firma dietrich si replica de r32 da...bara fata e seidl iar modificari are resoftare si intercooler de 1.9 tdi de 150cp isacfani cunoscatorule 2.5tdi are 2 intercoolere laterale mici la fel ca cel stock de 90/100/110/115/130cp doar ca astea au intr-o parte! pozele alea sunt de la cluj 1000000% ca avea jantele de la cineva si scosese suspensia atunci...a avut tot timpu suspensie si are si acum e destul de coborata! |
Quote:
|
n-am sa ma pis pe ele...le am p-alea facute de golftuning dar fara folie si jante mari....acum am jantele mari folie dar mi s-a desprins o plasa de la bara spate....e ca **** :)
|
Quote:
cu a ta astept pana cand ai nishte poze tari :) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning