![]() |
Re: Bautura + 4.0i 32v = :-(
prostie+bautura+masina/viteza= moarte
|
pentru astia nu am nici un fel de regret sa imi fie cu iertare .......prostia ucide..............ce te faci daca esti cu familia in masina si asta iti da blitzuri disperat sa treaca inaintea ta
|
cum dracu s`a facut asa praf masina asta :shock::shock::shock: ??? Extraordinar :shock::shock::shock: nimeni nu merita sa moara .. dar astia si`au facut`o cu mana lor :( R.I.P.
|
e ceva diferit la BMW asta , dar nu prea pot sa-mi dau seama ce :)))
|
Probabil soferul avea max 20 de ani si langa el era o pitipoanca pe care trebuia sa o impresioneze. Doamne cat de inconstient sa fi.
Din pacate au platit cu viata |
Quote:
nu vroiau sa impresioneze pe nimeni...erau foarte cunoscute in oras... pur si simplu bautura + viteza excesiva + carosabil umed ... a rezultat ce a rezultat ... |
Praf masina , dar geanta din spate mai e buna ? :lol:
|
Quote:
|
Intrebare... Cum a zis si cineva mai sus,masina e facuta prastie,dar in schimb avea 100 de telefoane in spate ??
In mortii ei de masina... I-a zburat motorul & cutia de viteze !! Au mai gasit astia telefoane inauntru ?? |
wa e criminal accidentu wa sa facut bucatele masina
|
Multe chestii par ciudate la prima vedere.... daca nu cunoastem prea multe detaliii .... este trist ca au murit doua persoane..... si intradevar.. este greu de tinut un bmw puternic pe drum alunecos....... dupa halul in care arata masina ... sigur avea viteza ft mare....
|
eu am vazut masina si in interior nu era facuta praf ... singura mare problema era ca trebuia sa ai 1,5m inaltime ca sa nu iti rupa plafonu gatu ;) oricum nu era sa zici ca nu mai aveai loc sa stai in ea ....
masina avea cauciucuri varza de iarna daca nu ma insel :rolleyes2 care nu prea sunt bune pe ploaie ;) |
No offence, dar persoanele respective isi merita soarta - nu cred ca e vreo pierdere pentru omenire. Bine ca n-au lovit vreun nevinovat.
|
2 ciori borate. Imi pare rau ca au murit 2 oameni asa... din principiu. 2 ciori in minus = mai bine, una peste alta
|
Sunteti copii amandoi de vorbiti asa....2 ciori, 2 maidanezi...orice erau....erau oameni...inainte de toate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning