![]() |
Re: pioneer p88rs 2 vs. alte HU uri
Quote:
http://www.carhifi-store-buende.de/s...vorbestellen*/ |
puteti sa explicati in ce sens Alpine CDA-9887R este "slabut"?
ati alege un p88 in loc de 9887R? imi pare rau de off, sper sa nu va suparati :) |
Salutare,
dpdv al finisajelor si al unor setari teoretic P88 este peste 9887 mie unu mi s-a parut mult mai usor de setat adica jogul din dreapta mi se pare ideal ai pe un buton aproape toate setarile finisajul cu aluminiu pe fata si cat mai putin butoane mi se pare un plus si posibilitatea de setare independenta a fiecarui canal in parte si telecomanda care iti oferta tot asa o multitudine de setari a HU-ului. Cu toate astea nu mi s-a parut superior din punct de vedere al calitatii sunetului fata de Alpine sunetul la P88 fiind strident si nu foarte natural. La Alpine ca si minusuri am observat calitatea scazuta a plasticelor si finisajelor. rezolutia display-ului, utilizarea greoaie a meniului si setarilor lui, lipsa fetei motorizate, telecomanda nu-ti ofera posibilitatea de a intra prea mult in setari. Ca si plusuri ar fi sunetul destul de natural, dinamica si controlul pe partea de joase destul de evident, posibilitatea de salvari multiple a configuratiilor X-over seq si time allignment. Daca ar fi sa aleg intre cele 2 as merge clar pe Alpine asta avand in vedere ca urmaresc strict calitatea sunetului daca ar fi pt functionalitate si design as merge pe P88. Bafta! |
multumesc frumos, nu mai schimb playerul lol
nu cunosc multe despre muzica momentan, asa ca sunt influentabil ;) |
Quote:
Oricum, ca si sunet si reglaje per total io prefer Alpine, adica am dat jpos P88 RS si l-am inlocuit cu CDA 9835 si chiar cu dezavantajele lui, Alpineul suna mult mai bine ;) |
poate sunt eu mai pretentios dar de cand lam cumparat(un an) am observat ca orice reglaj iam facut mediile parca sunt trase inapoi adica vocea nu are acea prezenta ce da realism pasajului sonor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning