![]() |
Este tigaie daca nu stii sa o conduci!!!
Cielo este o masina f buna, fiabila, rezistenta, perfecta pt drumurile de orash pline de gropi!!! Singurul inconvenient este consumul care este destul de ridicat (10% in orash, 5,7-6% in afara, 14-15% forja)!!! |
Re:
Quote:
|
DJ77VLD nu am spus-o cu rautate sau cu gandul de a incepe o disputa si nu ma refeream la tine, imi pare rau ca te-ai simtit.
Eu vb la modul general!!! |
Re:
Quote:
macar quick_5hifter a lucrat ..nu vorbi asa ca masina NU E INCA GATA ! el macar o sa aiba un tico unicat si va iesi din anonimat , dar tu prietene o sa ramai in urma RAU DE TOT ... ps. acuma am vazut ce placutza de inmatriculare JMECHERA ai ...asta da modificare ! :twisted: |
nu te supara acum pe mine dar tu nu ai modificat NIMIC la masina... sa pui niste jenti de o calitate mediocra nu e nici macar o tentaticva de tuning....
la fel si cu autocolantele tale minunate si cu numarul \"tunat\" macar el a facut ceva la masina si a facut cu mana lui.... asa ca te rog sa te abtii, si inca o chestie daca tii neaparat sa stii exista intr-adevar ticouri in care s-au bagat MULTI bani, a se vedea pep ul... |
bey acestia?Voi stiti ce inseamna stock? Uitati-va la posturile anterioare si aratati-mi si mie unde am zis eu ca am facut modificari la masina.CA EU NU-MI ADUC AMINTE SA FI ZIS ASA CEVA! SI NICI NU AM DE GAND...
|
dar cu dacia ce ai facut?
|
...
|
...
|
o secunda... imi dai voie sa rad putin ? :D :D :D :D :D :D :D ...multumesc
in rest..... :blahblah: :blahblah: Asta inseamna modificari??? ce bine ca mi-ai zis... de cand imi doream sa aflu ce inseamna sa ai modificari pe masina... :roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
e ingrijit cielo-ul tau pentru anii lui ce ai reusit sa faci de ai starnit asa mult compatriotii de forum? :D |
Re:
Quote:
|
...
|
da...keep on movin`
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning