![]() |
Re: TOYota Celica T20 reconditionata
S-o stapanesti sanatos si bine ai venit printre "celicari":P..este modelul GT daca are 175cp!
Daca vrei parerea mea,primul lucru dupa ce i-as face tabla,ar fi sa-i trag un eleron,nici prea prea,nici foarte foarte daca intelegi ce vreau sa zic! Asteptam poze |
Sa o stapanesti sanatos !!!
Mult Succes !!! |
Quote:
Quote:
Culoarea o schimb in curand, vei vedea peste ~2 saptamani! Quote:
Getz-ul a ramas acum "masina de urgenta" si nimic altceva :lol: si m-ai intelege, daca te-as lasa sa mergi cu Celica macar 1 km... Quote:
Multumesc pentru urari! Quote:
Multumesc pentru aprecieri si urari! Quote:
PS: masina n-a fost deloc inmatriculata in BG, a fost adusa acolo din IT spre vanzare, radiata...dar asta nu va fi un impediment, sper. Furata nu e, ca au verificat-o ai nostri de cel putin 3 ori pana acum. Quote:
Quote:
Motorul nu l-am cautat, l-am NIMERIT, sa fiu sincer! Nu stiam nimic despre Toyota atunci cand am dat peste rabla mea, si ca sa fiu si mai sincer, italiano-bulgarul m-a mintit ca masina e 2.0 turbo 175 cp (da, stiu, si eu m-am mirat: cum de VW, Opel etc. pot scoate 200 cp din motor de 2,0 turbo, iar japonezii - care scot 160 cp din 1.6 aspirat - nu pot scoate mai mult de 175 cp din 2.0 cu turbo...). Am avut o mare deceptie cand am aflat (dupa cateva zile) ca masina nu e turbo, desi galeria are un scut care pare sa adaposteasca ditamai turbina... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ai dreptate, o sa am nevoie de spor la lucru (inclusiv la bani...vei vedea mai jos ca piesele sunt scumpe). Quote:
Nu va fi ca Tico, sunt convins! La Tico am avut "avantajul" ca era o masina fara potential, la care nimeni nu se astepta sa iasa prea mult in relief... la masina asta, orice i-ai face, nu prea are cum sa iasa rau (exclus kitsch-ul), insa si asteptarile sunt pe masura, iar eu n-am de gand sa fac ceva iesit din comun cu ea.... este o masina pe care cred ca o voi pastra multi ani de-acum incolo, masina pe care o voi folosi si la munca, si la piata, si la show-uri (daca va fi cazul). Quote:
Ai dreptate, este modelul GT (ce mi-as fi dorit sa fie modelul GT4 = 2.2 turbo 4x4 - 3s-gte....), insa prima mea grija a fost sa dau jos emblema GT, iar ulterior emblemele "Celica" si "Toyota" - din nefericire, inca n-am reusit sa dau jos si adezivul ala nenorocit 3M :oops: (urmeaza sa elimin si sigla "Toyota"). Legat de eleron, singura varianta ar fi unul de tip "Aston Martin Premier", dar inca nu sunt hotarat si am foaaarte mult timp sa ma gandesc :D. In prezent ma documentez cu ardoare despre upgrade-uri tehnice pentru masina mea, insa nu gasesc nicaieri kit-uri turbo :cry:... sau alte solutii fara mari compromisuri. Cred ca o sa ma rezum la ce am scris mai sus, plus evacuare inox cheala si piese de cea mai buna calitate (NGK, Tesla, Brembo, Castrol etc.) Zic merci ca am gasit bari de torsiune, suspensii si alte minuni :D Quote:
Intre timp, cu ajutorul unui prieten am reusit sa achizitionez aripa dreapta, care era irecuperabila... am luat-o la pretul de 920 RON, care mie mi s-a parut cam mare pentru o simpla aripa cheala, dar in fine... aveam nevoie de ea. Am facut si o mica revizie pe la plastice in masina, pe la suruburi in exterior si acum stiu ce am de facut - in mare. Va tin la curent si in 2-3 zile veti vedea cum arata masina inainte de vopsire. De modificari inca nu poate fi vorba, deci masina nu ar prea merita topic...dar oricum, stiti ca voi remedia problema a.s.a.p. :lol: ! Toate cele bune! |
Sa stii ca piese,si chiar si pentru tuning o sa gasesti putin cam greu,si o sa te coste destul de mult ... :sad:
Parerea mea in legatura cu emblemele de toyota & celica,eu zic sa le lasi acolo unde tre sa stea8)..parerea mea .. Iar despre tunat,eu as zice sa-i schimbi toata evacuarea,serpi,un unichip,admisia si poate niste axe sport:???: Te duce aproape de 2000euroi cred Oricum,so stapanesti sanatos inca odata,si cred ca toti care avem modelele "mai mici" din gama celica ne-am dori un GT4 sau un Carlos Sainz:???: |
eu am o frumusete ca a ta si sunt ff multumit de ea ,a mea e unscrisa de 6 luni
|
cip pe ea nu ai ptr ca nu exista asa ceva ptr celica,serpisori ai de fabrica sub tabla unde ti sa parut sa ai yturbina admisia e polisata de fabrica suspensia e semi sport de fabrica iar roti pe 17 nu ti pune ca eu le am dat jos ptr ca pierzi tot demarajul iar eu in4 luni mi am gatat discu de ambreaj daca ai probleme suna ma 0740205921,as vrea sa ne intalnim odata
|
TO dell 26 nu mai face prostia cu nr.de tel pe forum daca vrei poti folosi pm
|
O vei face si pe aceasta verde:) ?
|
faina gagica.
ce culoare vine pe ea? |
Ooo bravo domnu Alex e altceva decat cutiuta de tico, e cu mult potential sa o stapanesti sanatos cat mai multi km fara incidente da? Bravo si bafta sa ne tii la curent cu modificarile da? Te las acum si bafta ai grija cu ea.
|
Exista jante si pe 18 care sunt mult mai usoare fata de cele pe 15 originale.Galeria de evacuare poti sa o iei de pe ebay, eu acolo am gasit pt a mea si aveau multe piese si pt Celica.Pt filtru sport ..iti recomand un PiperCros dc tot vrei ceva calitativ....o sa vezi la FIXu la magazin despre ce este vorba dc te intereseaza...spor la "fulgerat".
|
frumoasa celica,sa ai noroc de ea si multi bani so faci cum vrei
|
Felicitari pentru masina. Are un motor foarte robust 3SGE cu piese YAMAHA pe el. Eu sunt un pasionat radical al modelului de celica cu 4 faruri, de mic. In acest moment am modelul ST205 GT FOUR 242 de cai, maximul de la celica in acest moment. Am inceput cu doua AT200 1.8 de 116 cai, dupa am trecut la 2.0 GT 170 de cai, a mea era din 1997 euro 2, restyle. Am cheltuit foarte multi bani in tuning pe ambele aspirate, totusi NU se compara deloc cu GT FOUR-ul, sub nici o forma. GT-ul ramane o masina excelenta dupa parerea mea. Te sfatuiesc sa nu arunci bani pentru ca prestatiile nu vor veni din pacate. Sunt 3 lucruri ce poti face si care ti vor imbunatati prestatiile motorului: volanta usurata daca reusesti sa o faci schimba mult, filtru de aer in bumbac BMC sau KING DRAGON mai accesibile ( indicate ar fi alea japoneze, desi nu schimba mult) si sa schimbi toba de evacuare pentru ca e putin inchisa. Sa nu atingi catalizatorul, sa nu lasi evacuare libera, sa nu pui filtre de aer con sau in forma de cilindru, risti sa pierzi putere. Eu as mai pune pe ea farurile din spate JDM si alea din fata BEAMS, si un eleron original pre 96. Sa o porti sanatos. Salut
|
Quote:
Iar despre filtru sport,e uite ca eu i-am dat filtru jos la a mea de cateva ori cand m-am dat si sa simtit si acolo de`un cal doi .. Iar cred ca si admisi ajuta catusi de putin,si asta cu un filtru( in carcasa sau liber daca se permite) cu traseu bun ar ajuta In fine... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning