![]() |
Re: E36 - 320i '94
Quote:
|
poate iti pleaca in patinare,adica lasi mbreiaju cum nu trebe si patineaza sau poate ai ASC dar nu prea cred ;)
|
Quote:
|
da masina knd pleaca te baga in scaun??? s-ar putea sa ai ambreiajul dus daca se comporta ca o automata...;)
|
Quote:
am desfacut consola de bord si nu am nici un fir care sa fie pentru ASC - asa cum am vazut la alta masina spre ex. |
atunci...pune si tu nishte roti de tico...sa vezi ce patineaza...altii cauta aderenta si tu nu stii ce sa faci cu ea??
|
Quote:
@ANM: eu nu am zis ca vreau sa o invart ... mi s'a zis spor la invartit si am zis ca nu am cum asa cum reiese din cele discutate mai sus. |
Quote:
probabil nu trage masina in toate mintile si cu rotile astea...nu poate sa dea scartz.vezi pe ud cum e.daca pe ud derapeaza atunci asta trebuie sa fie.asc-ul daca intra,trebuie sa intre indiferent de conditiile de pe jos. |
deci NU am ASC :-w ... pe apa ma intorc :) ... pe pietris ma intorc ... pe asfalt nu.
|
si se poate si burnout :evil:
|
la faza cu permisuu...:(....deja stau de 2 luni si jumatate...mai am o luna si jumatate...ceea ce ai spus tu e super buna idee dar nu a avut cine sa imi dea sfatul cand a trebuit....ms oricum....iar in legatura cu nasul....foarte foarte simplu se da jos.....e prins doar in cleme....si eu atunci am incercat prima data....asta nu pot sa iti explic dar vezi la fata locului....sigur te descurci ;)...si apropo...si masina ta e brici...sa ai grija de ea si spor la modificari...numai bine
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
noutati:
- nasucul. urmeaza numere si faruri. |
6 Attachment(s)
news ... @providenta ...
|
alta viatza frate cu poze ziua....:)) arata altfel parca e mai la locu ei....:D sa ai grija de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning