![]() |
salut , cine are sa-mi dea si mie sau sa imi recomande de unde sa iau o pereche de praguri si cam la ce preturi pentru golfu meu.multam
:oops: :oops: |
Re: am un golf 1 ce fac DIn el
3 Attachment(s)
uite ce am facut eu din un mk1...lucrez de 2 ani la el....motor absolut totul nou,frane brembo+lucas,evacuare borla , si in curand 4 carburatoare :D ....vopsea klar,trei starturi de lac,praguri noi,,,aduse din cehia...
|
arata bine :)
|
Frumoasa foc si masina.Culoarea criminala.Singurele care ar trebui schimbate ar fi jantele.Unele mai mari cu cauciucuri inguste
|
jantele sunt pe 15.....mai mari nu cred ca este prea sanatos...sincer...deja deranjeaza si la franare....directie....pe fata am 195/50 iar pe spate 195/65.mototrul este original...1.1..adica 1.100, are 70 cai acum....dar urmeaza 4 carburatoare,posibil si o turbina...:D ...mai are frane brembo+lucas,evacuare inox 5 cm diametru, bujii+fise bujii de competitie,supape marite etc....
|
Jentzi mai mari nu cred ca e cazul...eventual cauciucuri mai mici... dar nici aia nu cred ca gasesti mai mici de 195/50...in locul tau as trece pe 14 ptr o acceleratzie mai buna :)
|
lasa carburatoarele si treci la un g60..chiar daca ii mai costisitor..merita.
|
Nu cred ca rezista motorul la o turbina.Mai bine cauti sati iei un motor de GTI sau G60.
|
Quote:
|
www.dubmodder.com...intra si fatzi golfuletzu cum vrei...un car customizer pt vw...
|
|
lasa tu jentile asa cum sunt ... iar cat despre motor ... G60 sau GTI=respect
f.reusit paintjob`ul :) vopseaua de unde a fost cumparata si ce marca ? |
vopseaua este KLAR, lacul este 3M, primerul si blenderul tot 3M ...
|
4 Attachment(s)
poze mai noi
|
foarte frumos sa ai parte de el
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning