![]() |
la SIAB, au fost cele stock - doar vopsite. acum sunt inlocuite cu oglinzi sport. mult mai interesante :wink:
|
2 Attachment(s)
it's official :wink:
Dacia Logan AdvancedTuning by TopArt Design motor 1.6 MPI putere maxima: 104.1 CP cuplu maxim: 138.4 Nm regim cuplu maxim: 2800 rpm viteza maxima: 210.4 km/h Dacia Logan Ambition stock motor 1.6 MPI date oficiale putere maxima: 90 CP cuplu maxim: 128 Nm regim cuplu maxim 3000 rpm viteza maxima: 175 km/h |
Keva poze cu ea la stadiul actual !!!
:roll: 8) :twisted: |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
Da arata bine !!! Da parerea mea personala este ca ar fi aratat mult mai bine cu un alt fel de eleron (alt model).........................parerea mea personala No Ofence !!!! :wink:
|
super masina !
|
Re:
Quote:
|
felicitari pt masina. te-am vazut si prin oras, iese in evidentza! Ti-am facut poze si...multzam k m-ai lasat sa termin d facut pozele si dup aia ai plecat :wink: :lol:
sincer mie imi place cum ii sta cu eleronu ala. e sg cu care ii sta bne(fara cel d la elia) stopuri clare??nu-i pui? |
Re:
Quote:
nu eu conduc masina, clientul care a venit cu ea sa o faca o conduce :wink: logic. in al doilea rand nu cred ca o sa pun stopurile clare existente pe piata, astept o alternativa (mult) mai placuta, ca si estetica/integrare :wink: ...e pe vine ! stupize-stupize ! edit: am uitat sa-i multumesc oficial lui blowwind pt. pozele postate :wink: |
frumoasa masina. cred ca veneau mai frumos dungile pe ea dar merg si tribalele decat deloc (fara parca arata prea ... nu stiu ... dar arata mai bine asta).
Felicitari. IAr domnisoara de pe prima pagina .... E superba !! :shock: |
....
ce modificari are la motor ? ... per total e o masina frumoasa...evidentiaza accentul pus pe exterior....cu multi bani , munca si ceva idei din orice masina potzi scoate ceva frumos ... cum a iesit la acest logan ! Bafta in continuare ! Andrei :wink:
|
2 chestiutze nu inteleg , de ce priza ai pe capota , si de ce jantele alea , mie mi se pare ca n-au ce cauta pe masina .. : /
doar o parere.. |
frumos kitul exterior....modelul........dungilor sau tribale sau cum plm vreti sa le spuneti nu mi ser par cel mai inspirat model ales...in rest 10+ ptr exteriorul masinii.....
|
Re: AT project
Quote:
|
Re: AT project
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning