![]() |
Re:
Quote:
Stiu pe cineva care a avut exact acelasi tip de jante, mai exact aceleasi jante. Oricum, tre' sa recunoasti ca dau foarte bine pe masina ! |
Mai jentile alea sunt pe 15? Si ce cauciucuri are??
|
Sunt 215/45 R17
|
poze mai \"fierbinti\" se pot vedea? :lol:
cred s-ar urmari mai mult detaliile... |
imediat... stiu ca s-a intarziat, dar au fost multe evenimente rau, nu?
nici dbdrag nu am terminat, nici cursa de la buc, nici concursul de vt.... lucram non stop :) |
Frumoasă foc maşina. Felicitări!
|
Dupa parerea mea este cel mai frumos logan .. :wink:
|
dupa parerea multora e cel mai frumos logan. Si cand am vazut \"toti loganii\" d la siab asta mi-a placut. nu prea imi place spoileru p spate, in rest...superba
|
sal
dai 6000 euro pe el. mai bagi 2000 de euro in el . ai masina noua. garantie 3 ani. arata super tare cu kitul asta. se uita lumea dupa tine . si usor de intretinut. la un golf in banii astia. deja e vechi. si incep sa cada piesele si sa vezi pe urma cati bani bagi in piese. aveam o parere proasta despre ele. dar uite.. ca am vzt si masinile la mana a 2-a cum sunt si masina noua e masina noua :)
|
Re: Pilot project
super masina eu cred ca este reusita
|
da are ceva gust ,
|
Stie cineva mai exact ce model de TSW-uri sunt jantele astea si unde se gasesc de cumparat ?
|
vand faruri angel eyes'interior nrgru mat,crom'stopuri cu led logan
faruri logan angel eyes interior negru mat geam clar si 2 lupe pe faza lunga si faza scurta...cel mai bine vandut model autohton pentru un look agresiv
livram prin posta romana(durata 3-4 zile) faruri logan angel eyes crom-600 faruri logan angel eyes negru mat-600 stopuri cu led si baza neagra-400 stopuri logan cu led baza alba-400 stopuri logan cu geam fumuriu-300 set stopuri logan-700 stopuri logan led alb baza neagra-400 PLACUTE BREMBO,ZIMMERMAN,ATE-300 lupa faru cu bi-xenon si angel eyes cel mai nou produs in romania,se potriveste pe o gama variata de autoturisme-900 proectoare logan angel eyes-220 Produsul este NOU Pret: 550 LEI pentru mai multe detalii lasatimi un mesaj... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning