Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Tetsu GTR - Ciudatenia de la SEMA (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/90274-tetsu-gtr-ciudatenia-sema.html)

Iuli_90 11-09-08 20:19

Re: Tetsu GTR - Ciudatenia de la SEMA

not my type :|
Si deja vezi pe toate masinile LED...parca nu mai are farmec

adrian_tl30 11-09-08 20:25

e mai frumoasa stock

Marius_mym89 11-09-08 20:58

grila si capota aia cu floricele o strica in rest ar fi fost OK

M_Flow 11-09-08 21:08

1 Attachment(s)
nu stiu ce va deranjeaza pe voi atat..........masina arat super OK.......intradevar grila aceea e cam exagerata..........dar din cate stiu eu masina ar trebuii sa arate cam asa ceva???:lalala::lalala::lalala:.........poate isi ia vre-un roman una dintre cele 29 si vom vedea cum e cu adevarat

PS : Sa n uitam ca gusturile nu e discuta!:flower:

KillYourSelf 11-09-08 21:17

interesanta ideea cu flori:))...arata asta a mashina de fete?:D

SV25MBN 11-09-08 21:24

LEDurile alea nu sunt unul din punctele cele mai slabe ale masinii. Paintjobul si grila imensa strica masina in totalitate. Pacat ca nu avem poze si din spate. Daca ar fi avut grila de dimensiuni normale si un spoiler desenat cu bun gust, ar putea arata bine si cu LEDurile alea.

m3lcul 11-09-08 21:56

masina e super misto. pacat ca o strica floricelele de pe capota sau poate asta e imaginea de parca, sau poate.... cine stie, masina o fii ceva combinatie intre sport si ecologic, ceva pe etanol. kit-ul e ok, insa grila aia poate e prea mare. mie unu imi place

steffan 11-09-08 22:44

pacat de masina initiala...

ICE_golf4 12-09-08 01:21

bah, odata ce nu erau ledurile la moda, nu le mai punea nimeni nuh?? dar cum se face k toti tunerii, de la Asi, Hamman si alti aia pun leduri pe orice kit kre il fac???? pentru k la noi a ajuns kitsch k pun toti baietzashii cu taxiu leduri luate din vitan, asta nu inseamna k nu arata bine....On Topic....nu ma dau in vant deloc dupa kit`ul asta, dar dak prin absurd as vrea sa dau akum comanda de el, pariu k nu mai sunt :))

twk4fun 12-09-08 02:01

Parca prea glamorus dar.. si asa e o masina superba.. tot respectul pentru efortul depus

laur_nsl 12-09-08 02:05

iau unu de serie, il vopsesc negru cu argintiu si niste jante de 20' si arata de 10 ori mai bine.............aia e o tiganeala

bogddanel 12-09-08 03:23

Modelul de baza e unul elegant, dar arata foarte si ca model sport
Mie chiar imi place

susp3ctu 12-09-08 03:55

imi place foarte mult,si kitul,si jantele,si capota cu floricele parca ii da ceva aparte,e in acelasi timp si brutala si delicata...de motor nici nu mai zic :oops:
singurul lucru care ma deranjaza ar fi ledurile...dar nah banuiesc ca au vrut sa aiba o oarecare legatura si cu grupul vag,mai exact audi

oricum foarte reusita in opinia mea

e4e | DOOREX 12-09-08 03:58

Urat dar puternic.....l-as fi vopsit in verde si l-as fi botezat HULK!!!!(cred ca si arata mai bine):sad::sad::sad::sad:

susp3ctu 12-09-08 04:08

Quote:

Originally Posted by e4e | DOOREX (Post 1748005)
Urat dar puternic.....l-as fi vopsit in verde si l-as fi botezat HULK!!!!(cred ca si arata mai bine):sad::sad::sad::sad:

n`ar fi fost original,e deja un M3 numit The Hulk

All times are GMT +2. The time now is 20:17.

- Copyright 2026 4Tuning