![]() |
Re: Logan - inca o premiera mondiala: amortizoare sport
cu 12.ooo de euro iti poti cumpara o adevarata masina un bmw seria M (parerea mea):shock:
|
o fi golanu un dulap, dar daca il vezi si il auzi pe cel de la pilot...ramai masca
|
Sunt faine amortizoarele dar nu aveti si niste poze cu ele montate pe un Logan????????
pachetul de amortizoare vine cu tot cu arcuri???? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif |
Re: wai
Quote:
Au fost odata la moda,acuma gata!! |
Quote:
|
Ma intereseaza si pe mine kit amortizoare pt Solenza . Aveti idee pe unde si de care ? M-ar interesa sa fie acetabile ca pret si nu neaparat tari rau , ca nu vreau sa-mi las coloana prin masina . Ale mele sunt prea moi si ma enerveaza ca se lasa prea usor masina .
|
In sfarsit au incept sa apara acesorii calumea ptr o mashina facuta de romani !That`s a good thing !
Go!Go!Go! 4 Tuning ! |
asta ii mai trebuia unui Logan, niste amortizoare sport ca restu...... sunt de toate
|
Quote:
|
mei..., pana la urma a vazut cineva si kit-ul de amortizoare koni???
sau stie cineva cine il aduce in Romania? |
investitie mare care nu prea se simte ,doar dc mergi super agresiv si inbunatatesti considerabil performantele motorului meria.
|
Pai daca vrei sa iti pui suspensie sport probabil ca si conduci agresiv si ai nevoie de rigiditate nu crezi?Si pe deasupra coboara si masina sa nu mai arate a tanc.Decat spoilere imense de toata jena sau jante alessio mai bine iti iei amortizoarele si arcurile.Iar astia cu M sper sa isi cumpere si ei cu 12 mii un m3 si sa vada cat costa impozitu pe an la ea si disc de ambreiaj si niste placute de frana.Nu mai vb de alte probleme care nu se incadreaza in categoria consumabilelor si care e imposibil sa nu apara cu gramada la o masina veche ca un m3 sau un m5 e34 care au peste 10 ani vechime si sute de mii de km.
|
Hi friends,
I'll write from Turkey.I have 2006 Model 1.6 Logan.I need sport suspension for my car..Where I find in internet Bilstein or another brand and also online shopping.Thank you. |
Frate... ma intreb.. asta cum a stiut sa isi faca cont?:)).. ma rog.. dar.. sa fim mandii si in turcia se tuneaza DACIA:-):D:D
|
lllllllllollllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!=))
ce tare :p!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning