![]() |
Re: Sunet interesant.
Ok , am inteles . De unde pot lua si eu un exhaust whistler ? Din romania ..
|
Quote:
|
da, inca nu face, dar o sa faca daca mai alergi mult masina diesel.
|
deobicei la bmwuri am auzit cel mai des .. la m5
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/TwcVKfMrjf8&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/TwcVKfMrjf8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Cred ca la acest sunet se refera |
cam asa ceva , de la ce este produs acel sunet ?
|
Quote:
offfffffffff. ce ma enervezi. lasa-i sa abereze. :D auzi, palnie, morishca etc............. |
Cred ca stiu despre ce sunet vorbeste el,si sunt sigur ca sunetul vine de la evacuare,nasol e ca nu siu exact de la ce,catalizator sport,toba sport....sau alte chestii.nu stiu.
|
Ce aveti cu tobele..evacuarile...? ...pfff ...turbina e toata ziua oameni buni!! chiar asa de greu e sa intelegeti? :P
|
Alex,sunetu ala de la Focusu TDCI albastru ii pur si simplu efectu admisiei aftermarket si evacuarii cap-coada pe un Diesel...nu e turbina,nu e morisca,nu e nushce...surse sigure :)
|
|
ce evacuare ai si cat te-a costat jmecheria
|
Quote:
10 milioane in care intra catalizator teava ornament si mana de lucru! |
Frate eu cred ca masina aia avea un pitic in admisie care fluiera cand cresteau turele :D, acum sa fiu serios...loome...era turbina ;)...si masina lui Tengu la fel face (am dat un exemplu...sa fac o asociere...)...cand ii intra turbina in functie ii suge aerul...si se aude acel sunet "special"...nu e exhaust whistler nu e pitic in admisie...nu e teava dubla de evacuare...e turbo mare fratilor.
|
|
Ala e sunetul unui supercharger...o turbina din cate stiu eu suna altfel decat un supercharger deci nu cred ca asta au auzit baietii :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning