![]() |
re: Cielo - Un nou inceput: VL 82 ALX
ce alternator sa iau?de cielo?de espero?se potriveste?care e mai bun? trebe sa iau recent alternator,electromotor,baterie,calorifer,oglinda stanga
|
Acumulator iti recomand cu incredere Varta Blue Dynamic 65Ah!
vei fii multumit de investitie... dar mai intai rezolva probl cu incarcarea... |
si cat e bateria? momentan nu ma grabesc ca am nexia la scara...cielo e la tara tras pe dreapta...ca ingheti in el :))
|
Quote:
Quote:
In urma cu un an eu am dat 265ron! garantie 2 ani! |
aham....nush sa vedemm...ca mi`a distrus 3 bateri alternatorul si eletromotorul asta....am bendix`ul terminat :(
|
Rezolva neaparat probl cu ele...
ar fi pacat sa o termini si a 4 baterie din cauza asta... :( |
pai tocmai...am acidul sarit din baterie...si nu o schimb pana nu rezolv :D mai las vremea sa treaca momentan
|
500 ron am dat eu pe Varta de 63 ah.
|
Quote:
da' ce are frate'?? e suflata cu aur?? da-o-ncolo.. e prea mult..!:censored: ar fii trebuit sa mai cauti.... cu siguranta ai fi gasit mai ieftin... daca nu, iti trimiteam eu una cumparata de-p'aici.. :no: sau veneai personal si o luai... cu siguranta te-ai fi scos mai ieftin...! |
3 Attachment(s)
update nou. :
-cdplayer lg -oglinda stanga noua -boxe fata pionner -bujii ngk -bendix urmeaza : -1-2 injectoare -baterie -tacheti ... |
oooo...frumos.bafta in continuare....sper sa termini ce ti`ai promis....oricum pana acum a iesit totul frumos ;) ne mai vedem pe strazi ;) :P
p.s. las`o mai usor prin curbe :P |
tu acum ce faci, pui aceleasi poze pe ambele topicuri? sau doar muti piesele de pe o masina pe alta?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ms rdwoo...am mutat doar cdplayerul de pe nexia pe asta,,,,si grila i`am pus`o la loc..in rest ...ce am pus pe cielo,stergatoare bendix bujii...sunt noi ;) doar se vede..
p.s. bambuse.....mie imi zici sa o las usor in curbe?;))) uiti prin ce am trecut acum 3 seri ;))) |
joi se duce ...la service alexutza....cu fruntea sus...iar duminica la o lungaaaa calatorie :P spre un nou inceput :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning