Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Liderul vitezomanilor a zburat pe Autostrada Soarelui cu 257 km/h (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/89559-liderul-vitezomanilor-zburat-autostrada-soarelui-257-km.html)

GTXR 05-09-08 15:43

Re: Liderul vitezomanilor a zburat pe Autostrada Soarelui cu 257 km/h

Oricum cel mai tare ramane cel cu motorul...

GTXR 05-09-08 15:44

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 1733930)
ce crezi ca e asa ciudat:lol:in ziua de azi nimic nu ne mai surprinde in romania(cel putin pe mine)

Asa e ,acum mai rar pt ca toate dacile tari sau vandut sau dezmembrat...

zapp_ecko 05-09-08 15:44

Eu era sa ma ard rau, Duminica am franat de la 260 exact in dreptul radarului:) ce or fi zis saracii politisti? Si pun pariu ca sunt altii si mai viteji decat mine, imi pare rau de ala cu motoru ca a ramas fara benzina. Ce viteza maxima are pasatu de politie si Chrisler Jeep ala de autostrada?? Stie cineva?

bmwm5 05-09-08 15:51

in ce hal te poti grabi si mai ales de ce ca sa mergi cu 200+ pe drumu spre mare,se presupune ca te duci la odihna sau distractie,daca te infigi intr-unu care face si el o depasire aiurea te mai distrezi?cred ca e vorba de inconstienta atata timp cat nu avem cultura vitezei,disciplina de afara si mai ales OI pe A2

raptorx88x 05-09-08 16:40

sincer ce e asa waaaaaw la o motocicleta la viteza de 300km/h.....motoarele de 600 din ziua de azi prind 260-270....dar alea de 1000 sau cele care depasesc 1000 de cmc....alea prind 300+ fara stress ce-i drep ....usuca rezervoru...de aia l-au si prins pe respectivu vitezoman :))

AdrianC4 05-09-08 16:42

Ce m-a frapat... Nici un mort pe A2.. Si se merge cu peste 130km/h...

Cu alte cuvinte.. VITEZA NU UCIDE!

UCIDE starea proasta a drumurilor, lipsa lor, lipsa autostrazilor la iesire din tara, Tir-urile care merg cu 60 si te obliga sa te bagi la risc, NEMARCAREA drumurilor, sau proasta lor gestiune... ETC...

De vina sunt ei ca sunt morti, nu soferii care merg tare...

Da, am fost in Germania, mergeam blana pana in 200, si ma depaseau break-uri.. Astre, Golfuri, etc... Si aia nu cred ca au morti pe sosele.. Dar noi, cred ca facem acest record negativ mai mult decat toate tarile care au drumuri...
Autostrazi, nu ulite!

Sindrom 05-09-08 16:45

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1733950)
in ce hal te poti grabi si mai ales de ce ca sa mergi cu 200+ pe drumu spre mare,se presupune ca te duci la odihna sau distractie,daca te infigi intr-unu care face si el o depasire aiurea te mai distrezi?cred ca e vorba de inconstienta atata timp cat nu avem cultura vitezei,disciplina de afara si mai ales OI pe A2

hhahahaaa sa-ti zic ca eu si pe a1 si pe a2 oricum ar fi traficu am o viteza medie de 180, merg pentru ca poate masina, daca am loc ma duc cu 200, iar la 200 iti zic eu ca atentia nu e ca la 130-140, unde eu personal sunt total neatent.

ady` 05-09-08 16:53

daca masina poate si drumu iti permite de ce sa nu o arzi ?:| doar e autostrada sau..asta vrea sa fie :) Nu zic sa mergi cu blana in comune ca cine stie cand iti sare ceva in fata sau cum mai e seara dupa 5-6 de vezi vacile pe tot drumu si mai vin si pe langa masina ta de o zgarie :evil: Nu au si ei din ce sa mai faca bani. Accidentele se produc din cauza tampitilor care se baga aiurea si din cauza teribilistilor..care nu pot sa tina o masina nici la 60km/h si ii dau 200 ca asa faceau in nfs :rolleyes2

StreetStyle22 05-09-08 17:04

la viteza care mergea motociclistul..si lovea ceva il gaseau ca un strut cu capul infit in pamant ! daca mai il gaseam..nu prea vad rostul sa ii dai 200+,300 chiar..cand 130km/h e de ajuns (parerea mea)! in plus nu avem drumuri pentru viteza asta..

Sindrom 05-09-08 17:11

Quote:

Originally Posted by ady` (Post 1734063)
daca masina poate si drumu iti permite de ce sa nu o arzi ?:| doar e autostrada sau..asta vrea sa fie :) Nu zic sa mergi cu blana in comune ca cine stie cand iti sare ceva in fata sau cum mai e seara dupa 5-6 de vezi vacile pe tot drumu si mai vin si pe langa masina ta de o zgarie :evil: Nu au si ei din ce sa mai faca bani. Accidentele se produc din cauza tampitilor care se baga aiurea si din cauza teribilistilor..care nu pot sa tina o masina nici la 60km/h si ii dau 200 ca asa faceau in nfs :rolleyes2

tu intelegi ce zici aici, vorbesti de sate comune, etc, topicul este in mare parte despre viteze pe A2, nu prin comnue sate sau drumuri judetene, nationale, europene
Acum scuza-ma asta e lipsa de civilizatie ca pe un drum national, sa stau sa treaca ala cu cireada lui de vaci, sau ca toti betivii merg pe mijlocul strazii.

allexutzzu 05-09-08 17:18

nu e de mirare...se circula si pe A1 cu peste 200...fiecare merge cu cat il duce masina! :-) cunosc pe cineva care a mers cu 280 cu un a8 4,2 benzina..si a filmat in timp ce conducea...cu o mana filma si cu alta tinea volanul...deci, sunt destui carora nu prea le pasa care e treaba cu viata...dar sa nu uitam si de sosele noastre, care sunt praf, o parte din vina accidentelor le apartine! :cry:

norbi_bidi 05-09-08 17:23

Quote:

Originally Posted by AdrianC4 (Post 1734040)
Ce m-a frapat... Nici un mort pe A2.. Si se merge cu peste 130km/h...

Cu alte cuvinte.. VITEZA NU UCIDE!

UCIDE starea proasta a drumurilor, lipsa lor, lipsa autostrazilor la iesire din tara, Tir-urile care merg cu 60 si te obliga sa te bagi la risc, NEMARCAREA drumurilor, sau proasta lor gestiune... ETC...

De vina sunt ei ca sunt morti, nu soferii care merg tare...

Da, am fost in Germania, mergeam blana pana in 200, si ma depaseau break-uri.. Astre, Golfuri, etc... Si aia nu cred ca au morti pe sosele.. Dar noi, cred ca facem acest record negativ mai mult decat toate tarile care au drumuri...
Autostrazi, nu ulite!

cam asa e... la tv se tot zice ca suntem pe primul loc la accidente si la oameni morti in accidente... ei se intreaba dc? raspuns: mergem cu viteza.
dar, nu vad cum merg in alta tara (cu ce viteza), dar drumul le permite acest lucru... raspunsul la intrebarea dc sunt atatia morti si accidente ar fi cam asa: drumurile proaste si cativa soferi dusi cu pluta... din ce in ce mai multi au masini cu peste 200cp. la ei nu cred ca le place sa mearga cu 50-60 deci se baga in depasiri si merg cu viteza (cam asa sunt toti nu doar cei cu 200cp)... si cum drumu nu le permite... poaf cate un accident mortal...

ma vad pe mine... nu am inca 18 deci nu am permis... dar am un scuter:) merge max 100-110 si are 9 cp... faza e: nu rezist eu cu 9cp sa meg cu 50, apoi ceilalti cu cateva sute de cp, rezista???

Alfa 164 05-09-08 17:38

Quote:

raspunsul la intrebarea dc sunt atatia morti si accidente ar fi cam asa: drumurile proaste si cativa soferi dusi cu pluta... din ce in ce mai multi au masini cu peste 200cp. la ei nu cred ca le place sa mearga cu 50-60 deci se baga in depasiri si merg cu viteza (cam asa sunt toti nu doar cei cu 200cp)... si cum drumu nu le permite... poaf cate un accident mortal...
Din alt punct de vedere , la noi multi au masini sub 100 CP si considera ca au Subaru Impreza...
Miercuri cand m-am intors de la Arad unul cu o Octavia TDI era sa faca un accident in lant datorita faptului ca nu a reusit sa depaseasca , 3 Km mai incolo un accident mortal tot cu o Octavia TDI , motivul : nu a avut timp sa depaseasca...Dupa parerea mea , sa ai masini sub 100 CP si sa faci depasiri pe serpentine gen Valea Oltului , unde trebuie sa te bazezi pe masina , mi se pare sinucidere...

norbi_bidi 05-09-08 17:43

Quote:

Originally Posted by Alfa 164 (Post 1734153)
Din alt punct de vedere , la noi multi au masini sub 100 CP si considera ca au Subaru Impreza...
Miercuri cand m-am intors de la Arad unul cu o Octavia TDI era sa faca un accident in lant datorita faptului ca nu a reusit sa depaseasca , 3 Km mai incolo un accident mortal tot cu o Octavia TDI , motivul : nu a avut timp sa depaseasca...Dupa parerea mea , sa ai masini sub 100 CP si sa faci depasiri pe serpentine gen Valea Oltului , unde trebuie sa te bazezi pe masina , mi se pare sinucidere...

mda... mai is si de astia... se baga crezand ca au cu ce...
venind din spre satu mare spre baia mare (eram intro autobasculanta) observ ca o dacie 1307 (papuc acoperit) se baga in depasirea autobasculantei... ma tot uitam, si numa nu ne depasea... deja noi aproape ca ne-am oprit (el nu vroia sa renunte la depasire), sa treaca deoarece din sens opus veneau in coloana vreo 15 masini... ei la fel au incetinit pentru al lasa pe cel cu dacia :)

El3ctr0n 05-09-08 18:29

ei zic ca la noi se merge tare...ce sa mai zic de nemti...ruta karsluhe-frankfurt sau cum s-o scrie....fara limita de viteza...mergeam cu bmw meu cu 210km/h...si la un moment am fost de pasit de un lambo...nu am apucat sa vad decat xenoanele...si sa aud toba....nush cat avea..dar oricum...peste 300...si nu numai asta....erau o gramada de babe cu fel si fel de masini...in special audi a4 dinala lung...

All times are GMT +2. The time now is 09:30.

- Copyright 2026 4Tuning