![]() |
Re: E46 - CV88LIV
3 Attachment(s)
Am si eu o intrebare...este cumva posibil sa se desfaca singure toate 5 prezoanele in asa fel in cat le puteam da jos cu mana cand roata era pe masina???!!!sincer am cam ramas fara cuvinte cand am vazut asa ceva,cred ca am ceva dusmani...
|
:lol: unde ti s-a intamplat asta, in Onesti? :lol: ca deobicei acolo ti se desfac prezoanele singure :lol: sau cand parchezi in locuri de parcare platite :lol: din cauza gravitatiei :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut . poti sa imi spui si mie cat te-au dus jantele ?!?!?!
|
LiviuTZ, imi dai te rog un PM cu id`u tau ? as vrea sa vb ceva cu tine despre masina cand ai dumitale timp. Multumesc
|
man...n-am mai auzit nimic de tine de vreo 2 ani (anu asta si anu trecu) :-P jmechera prima poza si ciudata in acelasi timp ( ce luna pare a mea) :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salutare tuturor :)...am revenit cu mici modofocari la masina ,si bine inteles cu niste intrebari la voi daca stiti sa ma ajutati:D...Mi-am pus o suspensie sport si imi freaca rotile din spate in aripi...cum pot maresc putin aripile spate?fara sa tai din aripa si sa o latesc!!!
|
vezi ca sunt aparate speciale care nu necesita revopsire dupa ce ti o umfla 2 maxim 3 cm. si e mai mult decat suficient , dar mai bine schimba jantele :D
Pe oglinzi cat ai dat? |
Quote:
|
asa da ma, ti-ai inviat si tu topicu :lol:
Asa mai arata intr-un fel cu suspensia. Pregateste-o, ca o sa vin sa-ti fac un set de poze ;) Ar da bine niste RH-uri SW1, pe 18 :D @gelu_r, asa a luat masina, cu oglinzile. "Upgrade-uri" aduse la masina au fost: pleoape, jante, suspensie. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning