Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   parasolar+bulina-idei !!! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/89456-parasolar-bulina-idei.html)

Most_Wanted 04-10-08 17:35

Re: parasolar+bulina-idei !!!

ar trebuii macar bulina sa contina ceva semnificativ...dacå as vedea sigla asta undeva ....as zice ca e o firma de haine ... as zice ca e o firma care vrea sa imite Frankye Garage..
numele e ok ....dar ca sa se inteleaga despre ce e vorba ar trebuii sa fie ceva semnificativ in sigla.

BH - 01 - ZUP 04-10-08 18:07

este o sigla facuta la repezaela (10 min) cred ca o sigla reprezinta un semn distinctiv, un semn etc, asta insemna o sigla dar pentru o asociatie eu zic ca e ok mai tinem seama si de costuri , daca este asemanatoare cu o alta nu inseamna ca reprezinta o "firma de haine" care are o notorietate mai mare si atunci si sigla noastra reprezinta acelasi lucru
deci eu cred ca este o sigla ok

Most_Wanted 04-10-08 20:32

in sigla aia ...incadreaza o masina desenata din schite ...linii putine care definesc o masina ...ai sa vezi ca e mai bine ...

BH - 01 - ZUP 04-10-08 23:29

asta e sigla ta
nu e si varianta mea
de aceea suntem diferiti
ce am face daca la toti barbati le-ar place aceeasi femeie
deci si viziunea este diferita

Detman 05-10-08 04:09

2 Attachment(s)
ceva de genu as dori sa fie. sunt 2 exemple. nu vreau GG sau D & G sau alte chestii dinastea.
eventual pe parasolar sa apara Ghetto Garage si mic ceva mai jos intr-o parte - team :).

eu ofer pt cel care realizeaza - parasolarul si bulina ( nu separat ) - ocazia de a fi membru si de a ne cunoaste ( indiferent de oras ) si un mic ajutor - o pereche de difuzoare auto ovale.

as dori sa fie black/white sau ceva contrast care sa se vada si sa dea bine pe masina de orice culoare. bulina poate sa fie si alta culoare .

ALX_ 05-10-08 04:11

3 Attachment(s)
salut,
am incercat si eu ceva..

Detman 05-10-08 15:57

frumos, dar e cam incarcat parasolarul. nu puteti modifica putin primul exemplu care l-am pus? ( cel cu roata ). sau sa faceti ceva asemanator.

alta idee - cum a zis most_wanted - o masina in linii.

ALX_ 06-10-08 00:07

2 Attachment(s)
.....

Detman 06-10-08 00:38

foarte tare ;).

Fily 06-10-08 08:44

o schita cu o masina ,lini foarte putine...genul lui ALX,dar sa fie putin mai inghesuita masina si in loc de roti punem G si un G invers pe fatza ,ambele sa fie mai rotunjite pentru a respecta oarecum formele rotiilor si jos sub pragul masini sa scrie garage..
o sa incerc sa fac azi dak mai este nevoie.

Detman 06-10-08 17:31

e binevenita orice idee.

Most_Wanted 06-10-08 19:34

1 Attachment(s)
Un parasolar facut in 5 min ....asa veti intelege ideea ..

TFK 16-10-08 12:10

1 Attachment(s)
o incercare...

Most_Wanted 16-10-08 15:51

aiurea tare ....nu are nici o legatura ....o fata de om? ....departe de idee...dar daca lor le place ....

All times are GMT +2. The time now is 19:04.

- Copyright 2026 4Tuning