![]() |
Re: E46 - BMW :)
Quote:
|
verifica daca iti apare seria 19 4E 1 (194E1), uitate sub capota la telescopul din dreapta, unde iti apare si seria de culoare a masini si inca ceva nu mai stiu exact.
Salutare Aceasta serie o am si eu, deci pot sa stau linistit ? :) .. rugaminte: care are de vanzare eleron mic M , un pm cu pret.. |
Quote:
intrebare: Ce alarma imi sugerati sa pun la masina ? |
Quote:
|
Asa stiu si eu ca toate e46 benzinare sunt euro 3 !!
|
da, foarte frumoasa masina intr`adevar, sa o stapanesti sanatos. dar te intreb eu acum (sper sa nu te superi pe mine, nu o fac cu rautate, ci doar ca sa stiu pt mine) : cum merge, trage etc. masina acum, la 200.000 km ? cam care e diferenta intre ea si alta cu mai putini km ? asta daca stii, bineinteles. inca o data, sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
De aceea zic, ca vorbesc din experienta proprie... mi-a picat fata cand a venit inginerul RAR la mine si mi-a zis "din pacate e euro2" .... dar in final a iesit euro 3, cum si trebuia sa fie.... |
frumoasa masina....sa ai noroc de ea....si pune te rog ceva poze cu interioru...ms....
|
Quote:
bafta cu ea la RAR, eu am avut probleme cu seria motor care nu putea fi citita ;)) si m-au tinut aproape toata ziua plus m-au pus pe fuga prin orash sa-mi curat seria, ca la sfarsit sa-mi spuna ca daca nu poate fi citita atunci ramane asa, se trece in carte fara serie motor si bingo :P ti-am zis asta deoarace fiind masina mai veche poate o sa ai si tu problema de genu asta si sa stii de dinainte ce sa faci (adica sa le zici tu sa nu-ti mai treaca seria) :) |
Quote:
tie razvane iti trebuie seria 20 6S 4 sau 22 6S 1 pentru EURO 3 |
Quote:
nu ma supar, eu pt mine is multumit cum merge, nu stiu cum se descurca alta cu mai putini km da ce pot sa zic ca top speed: 205 km/h pe autostrada cand am venit cu ea in tara, in rest in oras consum de 9,6 si cum ziceam eu am trecut de la Sharan deci is novice :) distributia o am pe lant, deci la 400000 dupa carte trebuie schimbata... ce mai pot sa-ti spun: in treapta a 3-a ajung la 125 km/h ( am testat ca, oricare cand isi cumpara masina ) Oricum is constient ca ii motor de 1.8 1895 cc 85Kw deci dupa mine NU SIMT CA MASINA ARE 200000 km :) si toti care au vazuto ma intreaba : ii din 2000 sau 2002 ... |
Quote:
Scuze inca o data de offtopic, si bine ai venit, in clubul pasionatilor de e46 :)... Cum au zis si ceilalti, da-i jos dungile negre... o strica dpdv al aspectului. |
raz, nu-ti cunosti masina:lol:
bmw tau consuma 11,12 l in arad...trust me:D |
Si in bucuresti iti ia un consum de 11... :)
Daca mie imi ia 12-13 |
Salutare
Masina ii euro 3 ieri am primit Civu, astazi am platit taxa 470 euro masina fiind din 98 10-11 ani vechime . Noutati: i-am schimbat evacuarea , toba etc (sunet in limita bunului simt) pt mine, pt vecini ... no coment ! Am sa revin cu noi poze, + interioru masinii |
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning