![]() |
Re: MAESTRII TUNINGULUI - ANTENA 3, Vineri- 5 Septembrie ora 23:10
suntem abia in 3,mai asteptati pana pe 5 cand O SA FIE!
|
pun si yo alarma la mobil .:rolleyes2...chiar abia astept.... la mai multe emisiuni...8)
|
Ce film sa vedeti? E doar un promo al emisiunii care va fi...
O sa pun link-ul dupa ce se va difuza si se va inregistra pe server emisiunea. Pana atunci nu aveti ce sa vedeti, filmul e in Emisie si nu se va vedea decat atunci cand se va difuza. |
astept sa vad reportajul
|
updatati-va flash playerul daca vreti sa vedeti filmuletul de pe prima pagina..asa am facut si eu.
|
Asa da ... bv antena 1 :D sa vezi ce audienta va avea antena vineri seara :)) ahahah .. super tare ... sa tot avem asa ceva :D ar fi misto daca ar da masinile principale din revista 4tuning :D la fiecare numar aparut ... hop si emisiunea cu prezentarea masinilor :D ar fi belea ... bafta ! sal
|
stiti kre e partea nasoala?? k e vineri seara la ora 23:15...knd baietii se pregatesc de gratare:)) oricum....speram sa aiba kt mai multe reportaje si poate chiar de la garajele la baieti....sa zica fiecare ce si cum:)
|
:-D....bravo antena 3....asteptam sa vedem emisiunea...:)
|
super tare bv antena 3
|
foarte bine ...tot respectul pentru aceasta initiativa. Poate in felul asta, vor vedea si cei mai necunoscatori ca nu este o prosteala acest fenomen si ca este ceva cat se poate de serios, si cel mai importat ca nu este o infractionalitate. Poate in felul asta nu se mai confunda tuningul cu ceva ilegal...
|
reminder pe tel pe 5 sept si la ora 20.00 si la ora 22.45 wtf ... THIS IS A MUST SEE!!
|
cred ca imi voy pune si eu ceasu sa sune ....mai ales ca sunt in prim plan:oops::oops::oops:
|
Supertare ideea emisiunii. De abia astept! Vineri seara tunerul tv va intra in revizie ca sa inregitrez si eu emisiunea. Sper ca vineri sa fie doar un preambul, macar o miniserie se poate face, audienta o sa fie, clar, toata lumea ar avea de castigat.
|
va fi interesant reportajul... astept sa il vad
---------------------------------------- tuning is not a crime :) |
abia astept sa vad emisiunea...oare cat o tine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning