![]() |
Re: Facem o intalnire mare a forumistilor de pe Cluj?
Quote:
pentru ca nici unu' dintre voi nu aduceti ceva interesant, pentru ca niciodata nu o sa te poti misca in tacere cand sunt multi si pentru ca e bine asa cum e... |
poi la sala sporturilor e plin de dacii cu stikere 4tuning,deci se fac joi seara pt asa ceva.daca o sa faceti intalnire in alta zi va fi aproape aceeasi chestie
|
Quote:
|
parerea mea ii ca prea multe vedetisme is pe-aici :)
|
Si care din voi ce are de pierdut daca se va intampla asa ceva? Incercam daca nu e bine o lasam balta.
Uite eu propuni o zi de luni. De exemplu lunea viitoare, 8 septembrie, de la ora 21:00 jos in parcarea de langa lac de la iulius. Si as mai propune si niste regului: -Oricine e bine venit DAR -fara drifturi -fara burnuri -fara manele!!! -fara muzica data la maxim -fara impresii si taranii -fara kitch-uri Daca va simtiti in ce am zis mai sus, am avea o mare placere sa va vedem si pe voi... la sala sporturilor!! Odata nu moare nimeni. |
Pare buna ideea, sunt PRO
Locatia si ziua propusa de RA_2fast4u e ok. |
poi pana atunci putetzi face pregatifi foarte mari:P depinde si anul .. radule acuma dupa bac ai pierdut rau notziunea timpului:))
|
Quote:
|
Quote:
2: nu cred ca va lasa nimeni in parcarea de la iulius... am mai incercat.. si sar instant cei de la paza.. bafta oricum... all the best from smokeDesign, Smoke out |
Quote:
2) eu am mai fost la intalniri acolo. si nimeni nu a spus nimic. daca ne fugaresc, atuncea mergem altundeva ce sa zic, sau daca stiti alt loc sariti cu idei. :) facem stickere cu iq > 10 needed |
Deci nu e vorba ca daca nu ai masina "tunata" nu ai ce cauta acolo...dak tot e sa ne intalnim.. ne intereseaza persoana in sine,nu masinile...!!!!!!!!!!!!:!::!::!:
|
Quote:
|
ii pui un ou kinder pe antena si e gata tunata :)):))
|
Hai totusi sa schimbam titlul in "Intalnire 4tuning luni 8 septembrie" sau ma rog, ce data vreti voi. Ce conteaza toate aberatiile astea, nu obligam pe nimeni sa vina.. nu primeste nimeni ban asa ca hai sa vorbim de ceva concret?
Nu cred ca aveti niciunul un program atata de incarcat incat sa nu va puteti face liber luni seara de la ora 21 pentru vreo 2 ore. Daca nu ne vonvine am plecat si asta e. am avut motiv sa facem o plimbare cu masina. Precum spuneam propun Luni 8 septembrie de la ora 21:00 in parcarea de jos de langa lac de la Iulius Eu voi fi acolo.. in cel mai rau caz fac niste poze ;) |
Se pare ca majoritatea vor sa aiba loc o intalnire...deci probabil se va tine, eu unul sunt de acord cu data si ora propusa...Cine vrea sa vina sa vina...nu e obligat nimeni!!! Presimt ca mai mult de 5 pers nu o sa fie:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning