![]() |
Re: intalnire dacie vest
Quote:
|
deci va ramane atunci pe data de 5.10 iar ca locatie in timisoara probabil de acolo proveniind mai multi doritori.
Pe cei din timisoara va rog sa va ganditi la o locatie si sa va exprimati si in privinta orei Eu zic ca ora 14 sau 15 ar fi perfecta |
Quote:
|
daca e cald...pe la stadion :)
|
Incerc sa fac tot posibilul sa vin!8)
|
tot la stadion ma gandisem si eu.
deci, 5.10.2008, la stadion, ora 15, sa ies si eu de la lucru, sa termine lumea de mancat de-amiaza, etc :lol: salutari p.s. p.s. daca sunt doritori din arad, si nu stiti unde este stadionul, va rog dati un mesaj la 0748052406, sau va intelegeti cu canny si veniti toti odata multumesc |
E foarte bine asa,sper sa ne strangem cat mai multi si sa iasa totul bine,poate facem si un filmulet ceva ;)
|
da sper sa ne adunam, pe cine mai stiti iubitori de dacii sa anuntati !!
intalnirea 05.10.2008 ora 15:00 - Timisoara in parcare la stadionul Dan Paltinisanu |
Nu uitati maine orele 15 la stadion!
|
tu ai uitat....
|
Quote:
|
eu nu am fost in timisoara,a aparut ceva neprevazut, a trebuit sa merg acas
|
Re: Intalnire dacie vest
hei num atat au durat intalnirile pana in octombrie? yo zik sa continuati k poate mai apar pe parcurs doritori de exemplu eu:P:P
|
FITI MAI CLARI CU DATA SI LUNA YO SUNT DIN CS DAR AS VENII SI YO CU DACIA MEADAR AS VREA SA NU VIN DEGEABA.CINE E CU INITIATIVA ID MEU WOODI.DRIFT SA MA ANUNTE. MS. AR FI CEVA DE NEUITAT
DE CE NU VA ADUNATI LA REAL IN PARCARE LA IESIRE SPRE SAG ? AR FI PERFECT INTR-O DUMINICA Te rog sa folosesti functia Edit ! |
Re: Intalnire dacie vest
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning