![]() |
ce motoare mai competivive au fost montate pe R18?
|
corect este sa zici exact de motorul pe care il ai.... asa pot veni(ca idee) de exemplu cu un r5 gtt cu 250 cp fara sa zic de ce dispun si sa zic ma dau cu orice pana in 250 cp .....
...sunt r5-uri afara care au pana la 345 cp !!! |
1 Attachment(s)
Asa este, exista r5 foarte tari in afara, repet in afara, dar eu sincer sa fiu inca nu am vazut nici unul si cred ca nici tu. Masina are motor de 2000 normal, nu turbo si nici altceva, dar eu iubesc cursele si imi plac senzatiile tari :D . Asa ca, eu zic ca merita sa incercam, indiferent cine va castiga. Nu asta e important!!!
|
R18 motor de 2000 Vs Dacia cu motor de 1.4. Merge?
|
Ok, B 34 SGM, daca vrei, ne dam. Cand vrei tu. Cel mai bine ar fi sa lasi un nr de tel si ne auzim. Banuiesc ca o sa fii plecat weekend-ul asta... la legale. Eu nu pot merge fiindca am o problema :(
|
Se apropie legalele, deci cine vrea sa ma mai provoace.......sa ma provoace pana in luna decembrie si vedem care pe care.
Cel mai bun sa castige!!! RESPEKT! :lol: |
te provoc eu... renault 5 GT-Turbo... nu are 250 de cp, dar a facut istorie masina. I se zicea KWX :lol: :lol: :lol:
asta daca vi la bucale pe 4 dec. |
bravos, speram ca aceasta masina sa nu stea si sa provoace stupefactii in continuare.
|
Re:
Quote:
|
cam cati cai are ren 18 flipper???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|