![]() |
ce zici de un opel vectra B 1.6 din `97?? 6000E :lol: nu te intereseaza?
|
nu mike...merc oricum..inainte de tigra avusem un vectra 98.. nu mai vreau opel...sunt masini bune..dar m-am plictiit de ele...poate un bmw de prin 95-98 gasesc ceva..seria 3 sau 5...sau..oare se merita sa cumpar un mercedes c200 1998 cu 8500 euro ? se poate face ceva la motor ? :roll:
|
am albea , liniutza e mai bun decat logan 1,4; o fur cu 2 masini de la logan 1,6; vit maxima prinsa pe dn1, de la campina spre ploiesti 190.
fata de motorul de 1,9 tdi de la wv trage putin mai bine pana la 140, tre sa-l turezi peste 3mii de ture, sub 3mii daca bagi picioru in ea se ineaca. deci ia-ti bmw nu mai sta. |
Re:
Quote:
|
Si probabil ca 16 ani ai bani de 3 masini,ca doar nu te duci la liceu 6 ore pe zi,ai timp sa muncesti,si oricine il va plati pe un pusti de 16 ani cu minim 2000 EURO/luna,ca doar are pregatirea sa faca atat de multe...
|
Re:
Quote:
|
bine mah..dak ziceti voi ca e asa..asa e... :roll: ....oricum am gasit 2 masini la o firma SH de masini din Germania....deci un Opel Astra 2001 full otion fara piele 8500 $....sau bmw seria 3 an 1997 8300 $ :roll:
|
Ia-ti Opelul ca e mai nou si e mai usor de intretinut!
|
BMW-ul nu il poti inmatricula oricum.
|
ce treaba au BMW, Opelul si celelalte cu topicul ? :D
|
Pai BMW sau Opel mai sunt masini, pe cand Albea sau Logan nu sunt decat niste cutii pe 4 roti si...cam atat.
Daca vrei masina noua cat de cat buna la banii astia, ia-ti Hyundai Accent sau Kia Rio. Calitatea interiorului e foarte slaba, dar fabricatia e ok, motoarele la fel, iar fiabilitatea foarte mare, daca te intereseaza si aspectul asta. Nu degeaba e Hyundai in fata tuturor marcilor europene la capitolul fiabilitate. Singurul inconvenient ar fi taxele vamale, dar le poti ocoli prin leasing, sau, daca vrei, le poti privi ca pe o garantie a fiabilitatii. |
pai cam asa sta situatia..nush ce sa iau..as vrea o masina noua cam pe la 8000 de $...dar cand vad ce motoare au....1,2-,13-1,4...si 70-90 cai.....innebunesc...si yo nu sunt obisnuit cu masini asa \"lenese\".. :roll: ..
asa dak iau la mana a doua o japoneza sau un bmw...opel...mai e ceva..motor de 1,8..cel putzin 120-130 cp.... |
dar imi este frika la SH...de calitate...la masina noua...ai garantie..casco..te doare in pix....asa la Sh.. :roll: ...voi ce ziceti ?? :?:
|
sa nu iti fie frica de sh-uri. ia cu tine un mecanic priceput si se rezolva.dar cineva care stie meseria nu nea Gica de la scara 2. Casco se poate face si la SH..nu iti fa probleme la fel ca la una noua. Numai ca masina asigurata nu o sa aiba valoarea finala in caz de dauna totala prea mare ... deci rate mai mici.
|
Se stie bine ca masina noua e sfanta, si chiar daca ai norocul sa dau de una SH buna, marea majoritate necesita investitii, unele chiar serioase. Un mecanic bun isi poate da seama daca a fost lovita sau nu, dar in ziua de azi se finiseaz reparatiile atat de bine, incat uneori devine dificil de aflat.
Ca masini noi, cat de cat potente si la bani relativi putini, optiunile ar fi cam asa: Opel Corsa Gsi 1.8 125cp la 11.800 CIP, Skoda Fabia RS 1.9 130cp la cam 14.000 si un nou venit, Citroen C2 VTS 1.6 125cp la ~12.000 E. Pe primele doua le poti gasi SH la preturi destul de bune si cu ani putini in spate, deci ar fi o alternativa si SH pt ele. Eu, personal, m-as baga pe un C2. 125cp, 8.2s suta si 7200rpm maxim suna tare periculos. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning