![]() |
Re: Colectie de 300 buc machete -
Am si F40 si F50. Multumesc oricum. Nu ar strica sa faci si tu o poza de grup cu toate care sunt 1/18. Eu nu prea im idau seama din pozele de grup.
|
ar fi cel mia bine asa....
poza la 1/24 grup ....poza la 1 /18 grup si 1 /43 de asemenea... eventual scris care e la ce marime sa stie omu :) |
3 Attachment(s)
ma intereseaza si pe mine cateva machete pt tuning ( nu trebuie neaparat sa ai toate piesele la ele )
ai pm ;) zi-mi din poze ce e incercuit..pret , scara , producator...ms |
Quote:
BMW 635 csi - 50 ron Audi quattro - e din plastic - kit si s-a dat Quote:
50 ron/buc Quote:
si poza 1 din al doilea sunt 1:18 Quote:
Ala mic - Mercedes C Coupe 1:43 - asta e cadou daca mai iei altceva Ala mov - burago MG Metro 1:24 - are si roti - 10 ron Lancia delta s4 si focus wrc - 50 ron/buc |
ms
ai pm;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cat ceri pe fiat 500?
dar pe cea albastra sau pe cea dce la mijloc? |
2 Attachment(s)
vreau eu bmw'urile astea 2 pe care le-am incercuit,zimi un pret la ele si zimi ce bmw'uri mai ai la 1:43 si cat m-ar ajunge toate (pret separat de cele 2 incercuite)
|
Salut, ma intereseaza si pe mine e30 in stare cat mai buna si la scara cat mai mica, sau ce ai. Daca ne intelegem si la pret poti sa le trimiti cat mai repede. Merci
|
3 Attachment(s)
zimi un pret pe bucata pentru fiecare scala si prodicatoru si dak au ceva directie usi capota portbagaj functionabile ps si io tot pt tuning vreau
|
20 Attachment(s)
Quote:
Quote:
mai am un BMW M3 - E36 - 15 lei si un BMW M1 - 20 lei toate burago 1:43 Quote:
New beetle - 120 lei BMW 3.0 CSI - asta e cadou - e foarte deteriorata am mai facut ceva poze le-am grupat 1:18 si 1:24 plus ceva camioane Majorette Maserati Quattroporte - e Hotwheels Colectia Ferrari 1:43 si 1:45 O raritate 1:24 Ferrari GTO |
zi men ... cat vrei pe golf-urile alea 2 ? rosu+negru?
|
cat ceri pe ferrari gto (este cel negru cu 86 pe el,nu?) si ce producator e?
|
iti dau 35 pe gto !
|
f40 ce scara e si cat costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning