![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
acuma revenind la subiect: da dc nu va mai place aicea?e prea jos nivelul pentru voi? nu vedeti ca nu va ridicati la cerintele lui dady si kickass! cum zicea sanots 4tuning-u deja ii prea josnic pentru voi? :( |
Re:
Quote:
da man...asta stiu :) am inteles...dar 150K inseamna ca dus poza la o rezolutie de 400*300...sau ceva de genul asta :D ... ma rog...si mai am o intrebare!!! ce tre sa bag in casuta aia Haute version.... sau ce scrie acolo ? :D .... |
Re:
Quote:
ca nimeni nu a zis ca 4tuning e josnic sau asa ceva .. nici nu s-a pus problema topicul are cu totul alta tema ! am zis sa criticam site-ul si sa vedem daca putem intra acolo .. Te rog sa nu mai interpretezi aiurea :evil: |
poti face poza la 1024 dar salvezi jpg la calitate proasta, nu stiu la cat 4-5 pacolo cred. Aia cu haute bla bla poti pune poza initiala salvata calumea pt juriu in caz ca te ajuta cu ceva!
|
Mie nu imi place deloc magicmanu.
Am vazut lucrari mai proste ca alemele. Cand voi ajunge ca dedi pote o sa imi bag si eu nasul pe acolo :) |
Re:
Quote:
Quote:
|
Problema
Am gasit o lucrare care ma poate ajuta am inkercat
1.Save as 2.Print Screen Cum o pot salva NEED HELP !!! |
Print Screen
Intri in Paint (sau acd see) paint mai degraba Shi dai Paste (ctrl + v) Tzi`a aparut imaginea de pe ecran ...selectezi mashina/ CTRL + C / NEW/ faci patratzelu` ala unde ar trebui sa apara imaginea in paint cat mai mic. .shi dai PASTE (CTRL + V) shi o sa iti apara doar imaginea cu masina ...succes :D |
... :twisted: CE marfa LKS esti expert in aja ceva in ctrl+c ctrl+v ??? ...da trecutul arata k da ... esti maestru in ctrl+c ctrl+v ..... Pt Juiced te rog frumos sa te razgandest ..daca ai nevoie de ceva piese de tuning cauta pe masini deja tunate nu virtual tunate
P.S. Eu sunt adeptul originalitatii si stilului propriu deci ..... sunt anti PLAGIAT :twisted: |
Re:
Quote:
Mai rau...nu e de la tastatura...cand ies de pe site imi merge :cry: |
Re:
Quote:
KOLEE comme le francais spune TOUCHE :))) ce pe faza ai fost ma :P :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: |
kolegule ...nush daca shi`a avut rostu comentariu ala de mai sus ... io i`am zis omului cum sa faca treaba aia ... care poate sa o foloseasca cum vrea el...nu neaparat sa ciordiles o mashina sau ...ma rog ...alte chestii ...
bine ca ai fost tu acolo sa`mi sari imediat in cap ...sar`na |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning