![]() |
Re: Noua Toyota Avensis va debuta la Paris
arata binisor... interior destul de confortabil :)
|
era absolut necesar s-o "borseasca" la bot? pacat....
|
Este o combinatie intre vechiul Avensis si Corolla, ceea ce nu ma incanta mai deloc. Vroiam o masina la fel de simpla, cu linii "mai drepte" , nu cu "umflaturile" alea inspirate de la Corolla.
|
la spate arata exceptional...si fata arata binisor...dar parca are farurile prea mari..mergea ceva mai agresiv...i s-ar fi potrivit! si la interior arata ok... oricum, per total arata bine..
|
La spate aduce cu Lexus divizia de lux de la TOYOTA si din fata cu Auris dar nu inseamna ca nu este frumoasa....!!!Nu stiu dc sar tot mai multe masini seamana intre ele sau au trasaturi de la surorile mai mari respectiv mai mici de la aceasi firma...oricum Toyota este o masina frumoasa la orice model ce lanseaza pe piatza....
|
Daca as avea cu 20 de ani mai mult, n-as sta pe ganduri...asa ca trec pe Civic! :lol:
|
daca as avea cu 20 ani mai mult as trece pe asa ceva, daca as iesi maine la pensie m-as grabi sa prind vechiu avensis:))
|
cam..mare:|
|
Imi place la exterior ca e mai colturoasa, imi place si break in schimb interiorul nu ma da pe spate. Oricum arata mult mai bine decat actuala generatie.
|
Mda... e ciudata in fata... parerea mea... are o forma usor agresiva.. but not in the good way.. insa.. pana la urma avensis s-a impus ca fiabilitate si intretinere in nici un caz ca stil..
|
sincer? urata.
|
mie-mi place,interiorul e calitate,iar la motoare se stie cat sunt de fiabile...design-ul e destul de reusit,parca spatele incepe sa semene cu alte modele,dar totusi e tare:D
|
nu-mi plac farurile , in rest e superba mai ales din spate
|
au sticat-o cu botul ala .....prea urate fraurile si mult prea imense.... in rest spatele si interiorul ...perfect !
|
per total simpatica masinuta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning